- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Atalata #10760 üzenetére
Mindegy már elmentem más irányba ahol nem vernyog ezért a szervíz.
De az is egy érdekes világ ahol nekem a konyhámból kell azt bebizonyítanom a szervíznek ( akinek ott a lehetőség tudás ezsközpark hogy ezt megtegye ) hogy nem én okoztam.
egy logikán alapuló világba azt hinném a szervíznek kell bebizonyítania hogy én okoztam a bajt és ezután tagadhatja meg.
Root az eszköz amivel meg tudok szabadulni az általam MEGVÁSÁROLT és TULAJDONOLT dologra telepített számomra tökéletesen felesleges idegesítő offenzív bloat-tól. A reklámblokkolást meg sem említve.
Elnézést ha indulatokat keltettem vele. Értem hogy adott esetben aki szereti a gyártó termékeit és elégedetten használja őket, netán még a TW is a kedvenc gyári kiadása, azok elnézőbbek az ilyesmi ellen. Részemről az igazságérzetemnek eléggé nem tetszik. ennyi.
Alapvetően véleményt osztottam meg na. Tényleg sorry.
-
fattyu
veterán
a 14 napot nem keverném össze a garanciával.
azt még valahol értem is.
de a garanciában sehol nincs benne hogy módosítatlan gyári szoftverrel érvényes csak... bocsánat de akkor minden app amit feltettél a telfonra is módosít.
és értem hogy veled hiába vitatkozok. csak érdekelt a tapasztalat hogy volt-e aki fogyvédelmet megjáratta-e legalább.
Én azt gondolom hogy EU jog kellene hogy védjen. De nyilván a kinéző tortúra adott esetben nem segít hogy ez mellett döntsek. csak sajnos az erős de kompakt gépek kihaltak. apple se z3compact (z5c a 810 miatt kizárt ) és ez maradt fent. Efelé hajlanék alapvetően. Ennyi ezért kérdezek butaságokat.
szerk: a sony szervíz a rootolt fw cserélt ls így leadott telókkal sem görénykedik.
-
fattyu
veterán
stílussal óvatosan kérlek.
teljesen normális kérdést tettem fel.
Nem értem miért butaság elvárni hogy egy EU adta jogom az még banánisztánban is érvényes legyen.
én elméletileg szerződésben azzal állok akitől vettem a készüléket. Nem a samsung szervízzel ahova ők küldik.
Akitől vettem köteles 2 év gart adni, és bizonyírani hogy amit én csináltam a készülékkel az okozta a kárt.
Ergó ő köteles felém. aknox 0x1 pedig nem bizonyíték semmire.a root sem egy debloated aosp nem okoz harware hibát a készüléken. DE ezt mind tudjuk. Csak érdekel mert azt tudom hogy a sony szervíz pl betartja és nem érdeklő őket a root meg a nem gyári szoft. visszateszik agáyrit és annyi. ha azzal sem működik akkor nyilván nem a szoft volt a hibás.
hajlamos vagyok elvi alapon utámenni ilyeneknek... pl egyértelmű gyári hibás pénteki darabot nem javítani egy root miatt ugyanis undoríó gyakorlat.
-
fattyu
veterán
Bocsi hogy erre válaszolok csak ide releváns a kérdés. Gondolkodom ezen a telón és elvileg EU direktíva alapján a root/szoftcsere nem járhat garvesztéssel hacsak nem tudják bebizonyítani hogy az okozta a hibát.
Márpedig root és cm a tervem
Ergó euban a knox 1 nem szabadna hogy garvesztés legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest