- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atalata
tag
válasz
fattyu #10753 üzenetére
pl egyértelmű gyári hibás pénteki darabot nem javítani egy root miatt ugyanis undoríó gyakorlat.<---- és itt hogyan bízonyítod, hogy nem a root okozta a hibát vagy hogy gyári híbás? szervizesnek nem feltétele, hogy bizonyítsa a gyári hibát knox ugrásnál.
3 dolgot néznek: ázás,törés, rootolás mivel munkautasítás alatt dolgoznak(mint mindenki). Mindegy mi a hiba, legyen headset ha valamelyik teljesűl ugrik a gari(vagyis felajánlják a fizetőst). 0x1 az már maga egy bizonyíték, hogy nem gyári/hivatalos beavatkozás történt , google play itt nem játszik.Ha samsung garanciát kapsz akkor a samsungal is szerződést kötöttél, főleg onnantól kezdve, hogy bereggeltél a my.samsungra és kértél javítást azaz a samutól kéred a javítást. A samsung korlátozott garit ad így jöhetsz te az EU jogokkal, ki van ez találva.
autóvásárlásnál se mondják el h ne tuningold a kocsit, vagy ne cserélj motorvezérlőt.a másik h nem okoz hw hibát ezt se állítanám.. nem egy telót láttam, h root miatt ment el a flash.
Hangsúlyt nem tudom leírni, nem támadásnak írom, csak sztem noszensz h ez miatt civakodni olyan dolgokról amik biztosak.
Nem véletlen találta ki a knoxot. Felém is jöttek, hogy pedig garis a teló és a kies okozta a számláló ugrást(nem okoz ilyet) . Mondtam neki h nekünk ez az eljárás, menjen a samsung felé. Ha odafordul akkor a samsung bekéri és kap egy állásfolgalást a rootolás jelenlétéről és innentől mindegy hova megy.Amúgy már én is feleslegesnek tartom a rootolást, de ez az én véleményem.
Pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest