Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
Helló-bekerült a night mód(én azt használom)teljes gesztus vezérlés,kompatibilis a 2019-esgood lockkal(záró képernyőre több mindent pakolhatsz,megváltoztak az ikonok(ezt szokni kell).Gyorsabban reagál mindenre.Ha vissza olvasol látod a képernyő képeket,amiket feltettem.Az én véleményem: nagyon megéri váltani,de tiszta telepités legyen.Eddig bug nincs,4 napja használom.Az akku kezelése tökéletes.Ha felteszed, a sim kártyához fog bootolni magyarul.
-
Pano
veterán
Hát.. hiába gorilla glass, szerintem nem bírná ki:D
(bár azért hozzá kell tenni, hogy ilyen felületen, ahol ő próbálja szinte minden telefon kapásból törne)Amúgy ez az első olyan teló, amihez rohadt nehezen találok olyan tokot, ami jó.
-
Pano
veterán
Sajnos nem egy akku bajnok, ez tény.
Meg kell 1-2 hét mire beáll. Az always on display sokat fogyaszt (kb 20%), azzal számolj. Az eszköz karbantartás -> akku alatt tedd mindig alvóba azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz rendszeresen, vagy nem kell folyton aktívnak lenniük. Azzal nyersz még némi üzemidőt. -
Pano
veterán
Értesítési sávban, a gombsoron nem kapcsoltad ki véletlenül? Van ott is gombja.
De amúgy alapértelmezetten azt hiszem reggel 7-től este 7-ig van beállítva a beállításokban.Galaxy Apps-on belül is csekkold a frissítéseket, mert van az AOD-hez szoftver frissítés, de az onnan települ.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem állandóan kib***a a szemem és sokszor ki is kapcsolom annyira idegesít.