Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kelly416
veterán
Mármint a J3-at? Mert 2 év a kifutási vagy milyen ideje, és addig nem adnak másikat. Mondtam, hogy akkor csak natúr vissza adom, de ez a cég nem ilyen. Annak nálam kell lennie, mert ők biztosítottak nekem egy ilyent, és kész. Hát akkor nálam porosodik ahelyett, hogy valakinek oda tudnák adni, aki használná is.
Áh, vasút. Azt mondják, a vasutasnak még a hatodik szomszédja is hülye, hát van benne valami. Sokszor falnak megyek a "logikájuktól", úgyhogy én mást már nem csinálok, mint amit le is írtam, nem vitatkozom, megy a szekrénybe és kész. Annak idején volt páromnak próbáltam arcképest csináltatni, amihez házasság vagy 5 év élettársi kapcsolat kell, de az közjegyzőnél igazolva. Na most közjegyző csak azonos neműeknél csinál ilyent, nálunk meg nem ez a helyzet állt fent. Csináltattam ügyvédnél egy élettársit, elvittem a közjegyzőhöz, csinált róla egy hiteles fénymásolatot, és azt elfogadták, az eredeti ügyvédit meg nem.
 Mondjak még valamit ezek után? 
szerk.:
GEPESZ66
Hajó? Milyen hajó? Ja? Jó.
 Ezt a csomagot én is várom már 9hó18 óta. Van most rajta egy itthonról, HA-ról rendelt, de nem akarom rontani az illető üzletét, úgyhogy nem részletezném jobban, de amint az ali-s megérkezik, ez egyből megy nyugdíjba, az kétségtelen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjak még valamit ezek után? 
 Ezt a csomagot én is várom már 9hó18 óta. Van most rajta egy itthonról, HA-ról rendelt, de nem akarom rontani az illető üzletét, úgyhogy nem részletezném jobban, de amint az ali-s megérkezik, ez egyből megy nyugdíjba, az kétségtelen.