Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz spider80 #1749 üzenetére
Nem mindegy,mert van rá törvény. Van 3 napon belüli csere használhatóságot jelentősen befolyásoló hibánál igen. Pl nem szól a hangszóró, percenként lefagy stb. De ezeket a hibákat ott a helyszinen produkálnod is kell. Nekem is cseréltek igy már tabletet,mert nem szólt a fülhallgató bemenet bal oldala. De kis hibáknál nem igazán szoktak cserélni,hanem szerviz.
Az újracsomagolt termék meg ugyanúgy nem új,és ezt is fel szokták tüntetni a honlapon.Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz szarvasx #1754 üzenetére
itt a 4-es pont. [link]
"három munkanapon belül érvényesít csereigényt, az eladó nem hivatkozhat az aránytalanságra, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Innentől meg a vállalkozás dönti el,hogy mi akadályozza a használatot. Pl esztétikai hibás termékre simán azt mondják,hogy attól még tudod használni rendesen. És hidd el,sokszor élnek vele.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Badboys
őstag
Elméletileg holnap cserélik, de azért bepróbálom még egyszer hátha sikerül az S20FE.
-
laca891
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet![ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
nicu71
addikt
válasz laca891 #1761 üzenetére
lehet hogy számodra nem releváns és észre sem veszed,ezért inkább nem részletezem.Túlélhető egyébként mind.
Egyet azért mondok,mert ez a téma már millioszor ki lett vesézve itt,és azt hiszem a tesztben is emlitik.A kijelzőbe épitett ujjlenyomatolvasó okoz némi problémát,nem megy olyan flottul mint a hátlapi,egyéb megoldások,de vannak rá ilyen olyan trükkök hogy jobb legyen,meg egyesek szerint igy legalább biztonságos ,nem enged be fűt fát..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
laca891
aktív tag
Mirror link van ezen a telefonon?
Az Android autó nagyon jól fut rajta.Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Badboys
őstag
Kicserélték maradt az A71. Cserélték volna az S20 FE re, de előbb engedélyeztetni kellett volna ami megint kitudja mennyi idő. Így inkább maradt. Azt mondta a bajai T főnöke, hogy azért nem megy egyszerűbben a csere mert állítólag amit vissza vittem, megy a zúzdába. Elkapott a röhögés ekkora baromságot még nem hallottam.
-
spider80
őstag
válasz Badboys #1766 üzenetére
Ezzel az újjal nincs semmi gond?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Badboys
őstag
válasz spider80 #1767 üzenetére
A wifit most nem dobálja el. Egy kicsit mozog, Ez a probléma meg szünt. Viszont jött egy másik és nem tudok rá gombot varrni. Ezen doktorálok tegnap délután óta. A teljes watchmaker programot megvettem nem most pár éve. A HTC én és az előző A 71 en tökéletesen tette a dolgát. Letudtam tölteni bármilyen facet. Most meg semmit csak a Galaxy Storéból enged. Állandóan azt írja Invalid watch face. Ma reggel újra telepítettem mindent bele értve az órát is. A telefonon gondolkodom még, de azt újra belakni? Esetleg aki használja ezt a Appokat nála működik?
-
laca891
aktív tag
OTG képes ez a telefon, próbálta már valaki?
-
Black_Raven
veterán
Igen,és igen.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
laca891
aktív tag
válasz Black_Raven #1771 üzenetére
OK!
-
Badboys
őstag
Valaki legyen szíves megmondani, hogy a G mailnak, hol tudok be állítani jelzőhangot mert nem találom. Ne az általános jelző hang legyen. Köszönöm
-
jamike
csendes tag
Sziasztok!
Olyan beállítást keresek , hogy amikor pl. az asztalon van a teló és jön rá üzenet akkor felvillanjon a kijelző,és láthatóvá válna ki írt. Már végigtúrtam minden beállítást.
Lehetséges ez?
Köszi! -
osonte
őstag
Sziasztok!
Én is beneveztem egy ilyen telefonra. Most már több mint egy hete használom, ezért merek róla írni. Poco F2 Pro-t váltott, hardveres nem érte meg a váltás, de a szoftver kárpótol mindenért. Miui rendszerben éltem 4 évig és sokszor váltottam (mondhatni Xiaomi márkahű voltam), de valahogy már meguntam, hogy mindig valamit kell csinálni, így gondoltam teszek egy próbát a Samsunggal, csak használni szeretném pár funkcióra a telefont minél kevesebb felugró ablak/kérdés nélkül. Nem bántam meg, kicsit lassabb, de jobban optimalizált a rendszersebesség, viszont cserébe mindig az történik, amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro
-
thboxx
aktív tag
Plusz nincs telesz@rva buggal, amit később b@sznak kijavítani... Én is Xiaomiról váltottam(volt közben egy Nokia 8.1, az is jó volt). Szoftveres oldalról ég és föld! Nagyon megéri! Ez meg még jobb, ebben Snapi van. Tarthatná a Samsung ezt a jó szokását...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
őstag
Az én 9T Pro-mat is lenyomta egy Galaxy S10, ezért csak pl. játékok esetében, vagy appok telepítésénél érzek teljesítménykülönbséget A71-en ahhoz képest. Egy 730G-t azért beletehettek volna, de ennek ellenére is alapvetően jól használható, minőségi élményt adó készülék.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Atilla001
senior tag
Üdv, ez most úgy hangzik többszörösen, hogy a xiaomi szoftvere semmirevaló. Azért nem akarok samut mert 50k val több mint egy note 9 pro. és ezt most nem olyan hogy akinek A van B-t szidja, mert egyikről másikra váltottatok. Teljesen elbizonytalanodok a xiaomiban.. nincs itt megoldás..
Védd a természetet!
-
őstag
válasz Atilla001 #1786 üzenetére
Én hardveres hiba miatt váltam meg tőle, amúgy szerettem. Ez az optimalizáltság kérdéskör ipyen erejű vasnál amolyan úri huncutság. Abszolút értelemben véve erős vas volt a 9T Pro. Anno a Mi A1 is teljesen jó volt számomra.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
törölt tag
válasz Atilla001 #1786 üzenetére
Hogyne lenne megoldás. Egyszer próbáld ki, hogy minőségi cuccot veszel. És nem csak telefonnál, egyszer vedd meg a legolcsóbb parizer helyett a legdrágábbat. Nem véletlen kerül 2x annyiba.
Nem a Samsungra beszéllek rá, vegyél bármit, ami normális márka, nem Xiaomi, meg ilyesmi, és rájössz, hogy érdemes többet gyűjteni, és normális cuccot venni. És a végén a drágább lesz az olcsóbb, mert a minőségi terméket érdemes hosszabban megtartani. Ha a Xiaomit lecserélnéd 1 éven belül, egy Samut meg megtartasz 2+ évig máris jobban jártál anyagilag is. -
pprod94
aktív tag
válasz #53876480 #1788 üzenetére
Teljesen támogatom az indoklásod. Bár csak belecsöppentem ebbe az eszmecserébe, de pl. ha veszel olcsóbban egy Xiaomit, akkor benned van, hogy nem volt drága, vehetsz újat az újítások, egyebek miatt, na meg valamit csak hiányolsz. Ellenben egy drágább eszközt csak jobban megfontol az ember. 2,5 évig LG G6-om volt, az is teljesen megérte akkor, még most is hiányolom picit ha a kezembe kerül. Egyébként megszerettem ezt az A71-et, hw-sw tényleg jó egyensúlyban van, teszi a dolgát.
-
Bacusuz
addikt
Kicsit off téma. Most készülök A71-et venni, de a szórás igen nagy árban. Hogy derül ki a bolti garancia gyártói vagy más innen a laptop mögül? Melyik bolt mit ad, hisz nyilván nem mindegy hogy 120k vagy 160k.
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Badboys
őstag
Szerintetek ez mennyire befolyásolja az antennákat? Parázok, hogy nagyon. Mágneses + alu keret? Viszont kör védelem.[link]
[ Szerkesztve ]
-
hepibáb
tag
Sziasztok !
Én is nemrég vettem egy A71es készüléket, még nyomom a régi S8al, ami már elég gyorsan merül, de nagyon szerettem. A kérdésem az lenne, hogy fennt, amikor lehúzom a gyorspanelnél az s8ban volt olyan, hogy gombrács, az a71nél nem látom. Azt szeretném, hogy vízszintesen ne 4 ikon legyen, hanem 5 (s8nál 5x3 a gombrács) Be lehet vhol állítani? Tudom ilyen hülye kis apróság...(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-11/12/186365_nbt2hrlxfbylrbib_screenshot_20201112-174650_one_ui_home.jpg)(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-11/12/186365_wk22bb5ujyrbskwc_screenshot_20201112-174624_one_ui_home.jpg)(/L)(/L) -
Vindex
tag
válasz Badboys #1795 üzenetére
Én vettem az Edigitalnál ilyet 5000 Ft volt az ára. Két nap után kivettem belőle a telefont. Nagyon-nagyon rosszul érzékelte az ujlenyomatomat. Kidobott pénz volt. Ötletnek viszont kiváló, kár, hogy nem működik. Az igazsághoz tartozik, hogy volt rajta egy üvegfólia is a kijelzön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic