Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz Black_Raven #1600 üzenetére
Pár hete próbáltam ezt az erőltetett sötét módot, de ezzel se lett sötét. Azért köszönöm..
-
Black_Raven
veterán
Nekem az OTP appja is sötét lett azonnal, igaz én csak kipróbáltam, de műxik. Sajnálom ha neked az sem.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Nemrég frissült a teló one ui 2.5-re és októberi android biztonságira
-
nicu71
addikt
Na nekem is megjött, jó kis méretes frissitőcsomag 😉
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
őstag
Nálam is fent van már Media Markt-os telón. Kíváncsi vagyok a kamera fejlesztés eredményére.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
nicu71
addikt
válasz pprod94 #1614 üzenetére
A rezgő visszajelzésnek én is örülök,csodálkoztam is hogy mi történt a duplakoppos alvásnak én is örülnék,de legjobban annak ha a zsebben hordva random feléledéseket valahogy kiküszöbölnék...ez az egy ami nagyon idegel ebben a telefonban.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Tomi881
tag
Tegnap én is telepítettem az új, One UI 2.5 frissítést.
A rezgő visszajelzésnek nagyon örültem, mióta A szériás telefonom van, ezt az egyet hiányoltam mindegyikből.
Viszont szerintem a rendszer és a betöltési sebesség lassabb lett, ez abból látszik, hogy mikor megnyitok egy alkalmazást, akkor 1 másodpercre megjelenik a program neve és ikonja, eddig pillanatok alatt betöltött.
A kamerából még mindig hiányolom a 60 fps videórögzítési lehetőséget, az A70 ezt maj napig tudja!
Remélem a 3.0-nál ezt majd orvosolni fogjàk! -
szita.erno
aktív tag
Meg osztott képernyő módot hogy tudom bekapcsolni, hogy 2.db.alkalmazást tudjak egyszerre használni?
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
kokokka
őstag
válasz MunezXBK #1623 üzenetére
Így van, a duplakopp kikapcsolása megoldja a problémát. Anélkül is simán lehet élni.
Az osztott.kepernyot szerintem nem kell bekapcsolni. Ha olyan alkalmazást vagy alkalmazásokat használsz amik támogatják akkor automatikusan működik ha akarod. Én mondjuk sose használom. -
szeljanos
tag
Sziasztok!
Nálam olyan probléma van, hogy telefonálás közben, vagy a végén, ha elveszem a fülemtől a telefont, elég sokszor nem kapcsol be a képernyő, gondolom a közelségérzékelő gondja ez. Másnál is így van esetleg? Elég bosszantó tud lenni, mert addig lerakni sem tudom a hívást esetleg. Azt gondoltam, hogy frissítéssel majd megoldódik a gond, de eddig nem javult meg sajnos. Köszönöm a hasznos infókat!Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
Halkow.
senior tag
Kis negatív: A szövegbevitel még a gyári billentyűzettel is befagy, mostanában egyre gyakrabban. Szégyen ez az optimalizálatlanság.
A 6GB ram annyit se ér, mint a megboldogult iPhone 8-ban a 2GB.
A ram még mindig azt szereti ha törli az user, mint 10 éve...
3 dologot nyitok meg és egy SMS-t nem tudok elküldeni, mert újra tölti és kezdhetem újra .
Pozitív: ennyi pénzért nincs jobb ennél az új piacon. Olyan térereje van bent a házban ahol az i8 visítva követelte az ablakot, hogy sokszor meglepődök.
Szelljanos: nincs ilyen gondom (kop-kop)
-
nicu71
addikt
-
kokokka
őstag
Nálam sincs RAM hiány soha. Viszont a wifi-s hszedet nem értem, nekem semmi bajom vele. Kétszintes ház emeletén, a routertől szinte legtávolabb voltak gondjai néha, de semmi olyan, amit ilyen távolságból más telefon ne tett volna. Mióta megvettem a Telekomtól a dupla Strongot persze teljesen hibátlan, de az valójában a gyerek miatt kellett, aki szintén az emeleten gamerkedett folyamatosan.
-
Imi1981
veterán
válasz Halkow. #1626 üzenetére
Én meg a térerő miatt nem mertem A71-et venni mert nekem A70-en az volt a fő probléma. A70-en ahol elment a térerő teljesen ott xiaomi mi note 10 lite - on van simán térerő sőt sokszor 4g is és majdnem full !
Akkor úgy néz ki ezen javítottak A71-en az A70-hez képest. Most már mindegy mert elégedett vagyok a xiaomival csak akkor ha ezt tudom nem váltok márkát. -
thboxx
aktív tag
Srácok! Megjött Telekomos TMH frissítés is! Lehet tölteni!
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
őstag
Ki szeretném kapcsolni a telefont a gombal de Bixby jön be. Csak ha lehúzom és az ott lévő kikapcsolóval tudom kikapcsolni. Kérdés valahogy ki lehene kapcsolni hogy ne a Bixby jöjjön elő a gomb megnyomásával?
-
thboxx
aktív tag
Töltés közben, ha lehúzzuk az értesítési sávot, írja hogy mennyi idő múlva lesz teljesen feltöltve. Ez tök jó újítás! És végra van menübe ideoda lépkedés közben haptikus visszajelzés! Ez nagyon hiányzott!
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
vamosip
tag
Amit én észrevettem a legújabb frissítés után:
Samsung billentyűzetnél a prediktív bevitel animált, lassabb az egész bevitel. Gboard továbbra is jó.
Always on display sötétebb beltéren este, ami viszont nem is baj. -
őstag
válasz Black_Raven #1636 üzenetére
Köszönöm a segítséget nektek! Nem tudom hogy siklottam el mellette?!
-
Tuomas
addikt
Nem teljesen a71 specifikus a kérdésem. Használ valaki biztonságos mappát?
Elkezdtem kísérletezni vele, és ugye a telefonra már telepített alkalmazásokat migrálni lehet bele. Ezt meg is tettem a pénzügyi alkalmazásaimmal (fő a biztonság, ha nem használom őket, csak elrejtem a mappát) , és bejelentkeztem oda is.
Ezzel párhuzamosan a telefonról töröltem a duplikált alkalmazás hagyományos (nem biztonságos mappában lévő) változatát.
A kérdésem: fognak-e frissülni így ezek a biztonságos mappában lévő alkalmazások, ha a biztonságos mappában nem jelentkeztem be külön a google fiókba, így a google play áruházba sem?!
Köszi köszi aki tud segíteni![ Szerkesztve ]
We were here
-
dlaj
őstag
Youtube Vanced-et használ valaki?
3 napja azt írja, hogy nincs internet kapcsolat. Minden más oké. Frissítettem is az alkalmazást azóta és vagy 5x újraindítottam a telefont, de semmi eredmény. ☹️ -
-
joy01dani
csendes tag
Sikerült már valakinek beállítani, hogy egyszerre két Bluetooth-eszközre lője ki a hangot? Máshogy megfogalmazva, hogyan lehet megoldani, hogy kis kék pötty legyen mind a két fejhallgató mellett? Ha egyáltalán
Alcatel 302> Nokia 3310> Sony J6> Nokia 5510> Nokia 3100> SE K310i> SE P800> SE v630i> SE K770i> SE P990i> SE K770i> SE P1i> Vodafone 845> Samsung Galaxy 3> SE Xperia X10 Mini Pro> Huawei G300> Prestigio 4505> Samsung Note 3>S7 Edge> Samsung A71
-
kokokka
őstag
válasz joy01dani #1649 üzenetére
Lehet, hogy fordítva kell gondolkodni. Az eszközökkel kell megkerestetni a telefont, és amikor rácsatlakoznak talán egyből szólnak is. Nem tudom, csak egy ötlet. De holnap megnézem majd két BT fülessel. Vagy lehet, hogy azonos típusú eszközök közül csak egyre tud kapcsolódni. Utána kéne nézni, hogy mit tud konkrétan a szabvány és hogy az eszközöknek milyen szabványa van egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest