- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prünyike
friss újonc
válasz
csonkadavid #3910 üzenetére
Szia, mér azon is túl vagyunk. Beszéltünk a Telekommal, látjátk a hálózaton, nem tudják, mi lehet a baj. A szerviz pénteken adta vissza a telefont, szerintük hibátlan, mindenre tesztelték. Most a Samsunggal beszéltem, nincs olyan, hogy egy számot/kártyát blokkolna a készülék, ha lenne, mindet blokkolná. Nem tudják ők sem, hogy mi lehet a baj. Volte, új SIM, PUK, kikapcsolás, másik foglalat, hálózat visszaállítás...minden volt már.
-
-
Prünyike
friss újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki ezzel a problémával és tudja a megoldást.
Egy frissítés után nem töltött a telefonom, elvittük a szervizbe, megjavították. A telefont elhoztuk, szépen töltött is, viszont amikor hívtak, alig hallottak engem, szakadozott és én sem hallottam a másik felet, csak akkor, ha kihangosítottam. Skype hívásnál nem jelentkezett ez a probléma, nem kellett kihangosítanom, tökéletesen hallottam és engem is hallottak. Kicseréltettük a kártyát, de a probléma maradt. Azért nem gondolom, hogy a telefonnal lenne gond, mert más kártyát raktunk bele és azzal tökéletesen működött, ahogyan az én kártyám is működik más telefonnal. Ha visszatesszük a kártyát, jelzi, hogy nincs hálózat, hívni sem lehet engem, én sem tudok telefonálni. Nem értek hozzá, de olyan, mintha blokkolná a kártyámat a telefon. Hívtuk a szervizt, azt mondták, tesztelték mindenre és semmi baja a hangszórónak/mikrofonnak. Annak szerintem sincs, mert csak az én kártyámmal nem működik. Egyébként semmi baja, mindent lehet vele csinálni, csak telefonálni nem, amire elvileg tervezték. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Robot fűnyírók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Phantom Black) eladó
- Samsung a41 okostelefon eladó, hibás (nem kapcsol be) + vannak rajta sérülések .
- Samsung Galaxy s22 ultra 5G 12/512Gb folt a selfi kameránál!!!!
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Huawei mate 20 Prot kereset, töröttet, sérültet
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest