Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
Azt hogy tudom beállítani hogy miután kikapcsolom a fejhallgatót (Sony wh1000 xm4) utána ne kezdjen el üvölteni a telón a zene (youtube)? Kb egy hete még ilyenkor automatikusan megállította a zenét.
-
Ganzer
aktív tag
Sziasztok, rég jártam erre.
One ui 6-on vagyok még. A google discover nem hajlandó működni. Ki-be kapcsolgatom beállításokban, illetve kezdőképernyőn nyomvatartva az előugró menüben is. Látszólag bekapcsol, de hiába legyintek jobbra, nem reagál a telefon. Van erre valami fix? Teló újraindítása is megtörtént. -
Ganzer
aktív tag
Asszony elnyomkodta a telót.. Google chrome app keresője most asztali módban van, hogyan lehet visszaállítani mobil nézetre? Bocsi az offért.
-
Ganzer
aktív tag
A legutóbbi frissítés óta nekem jobb lett. Előtte tíz esetből egyszer volt olyan hogy abszolút nem reagált az Óra alkalmazás. Ez most működik rendesen.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Törölve, látom már segítettek
-
Ganzer
aktív tag
Na akkor nem rakom fel ezt az updatet.
-
Ganzer
aktív tag
Másnál is el van cseszve a képarány amazon prime-on és hbo maxon? Középre rakja a képet, pedig bőven kiférne több is.. hbo maxon szét lehet húzni, igaz akkor levág belőle alul/felül valamennyit, de prime-on semmit sem lehet csinálni vele. Pár napja jelentkezett ez a dolog.
-
Ganzer
aktív tag
Az ujjlenyomatok meggárgyult nálam, újraregisztrálom, azonnal leellenőrzöm és folyamat kiírja hogy nincs találat. Ki is kapcsoltam inkább, nem bohóckodok vele.
-
Ganzer
aktív tag
Köszi az infókat mindenkinek, marad kilőve. Ártani nem használ, de legalább eszi az akksit.
-
Ganzer
aktív tag
Ezt a Appcloud akármit hogy lehet törölni a telóról? Ma ugrott elő ez a valami.
Csak az értesítéseit tudom blokkolni, gondolom ez valami preinstalled samsung szarság. -
Ganzer
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ez így van.
-
Ganzer
aktív tag
Olvastátok a galaxy m54 pletykákat? Sd888, 8 gb ram, 6000 mah akksi.. kiváncsi leszek rá, bár ha igaz is lesz a specifikáció, gyanítom ilyen jó áron tuti nem lesz kapható mint most a52s 5g.
-
Ganzer
aktív tag
Srácok! Néhány nap óta a fürdőszobámban irtózat tré lett a térerő/mobilnet, pedig előtte maxos volt, ez mitől lehet? Minden este lazulok a kádban, erre most jött ez a sorscsapás.
Nem túrkáltam semmit a beállításokban. -
Ganzer
aktív tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Szia!
Beállítások - zárolt képernyő - always on display - zene adatainak mutatása bekapcsolva.
Kipróbáltam, youtube, spotify, tidal működik vele. -
-
Ganzer
aktív tag
Mi ez az új hülyeség Samsung tableten és a telefonon is hogy a képernyő időkorlátja maximum 10 perc lehet a "soha" helyett?
-
Ganzer
aktív tag
Nem tudom hogy app hiba vagy a telón kell-e még állítani valamit:
Messengernek más értesítési hangot állítottam be (sistergés) egy darabig jó volt, utóbb már először a default hangon jelez, aztán meg amit beállítottam. Az utolsó két értesítéskor meg már csak a default hang volt. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ez app hiba, aztán majd egyszer javítva lesz? -
Ganzer
aktív tag
Jött egy majdnem 1 gigás frissítés, ez mi lehet?
Ok, közben utána olvastam, semmi extra
-
Ganzer
aktív tag
gerner1, köszi!
Aryes, az a helyzet hogy nálam akkor se kapcsolja ki teljesen, csak leveszi a fényerőt ha lefordítom. Futtattam egy tesztet a telón elvileg minden érzékelő működik.
4 opció van: idő ütemezés szerint, értesítésre kapcsol be, érintésre kapcsol be, illetve mindig látható. Én az utóbbit választottam auto fényerővel.
De ha ez ilyen másnál is akkor elengedem a dolgot, annyira nem fontos. -
Ganzer
aktív tag
Aod-ot be lehet úgy állítani hogy csak akkor kapcsoljon ki ha zsebben van, meg ha pofával lefele rakom az asztalra?
Jól gyanítom hogy az object erasert nem kapta meg ez a típus? -
Ganzer
aktív tag
Egy fehér variáns megrendelve 110ért, + egy strapa tok máshonnan. Köszönöm az eddigi válaszokat, lehet hogy később még lesznek kérdéseim.
-
Ganzer
aktív tag
Sziasztok! Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, megéri még a 145 ezret a hivatalos oldalról? Úgy nézem az A53 nem éri meg a felárat semmilyen szempontból. Illetve az A52s hány android főverziót kap még a jelenlegi 12 után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB)
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Gyanítom az általad linkelt telegramos lehet jó, de azt nem tudom leszedni.