- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LagerMaister
tag
válasz
PirosHello #14540 üzenetére
Köszi, sikerült. Már lakom be ujra a telót.
-
LagerMaister
tag
Én nem akarom el adni, csak már a 2 év alatt mióta miota meg vettem, annyi minden került rá, meg le róla, észre vettem h mostanság kicsit be be lássul, kisebb bugok... Azért gondoltam erre a hard resetre,meg a recovery mode-ra....és amúgy miért kell pc-re dugni, es azon mit kell csinálni a resethez?
-
LagerMaister
tag
Helló! Kis segítséget kérnék, hard reset kapcsán. Néztem pár videot, hogyan is kell resetelni, de nem tiszta... kötelezően rá kell dugni a telót a gépre, mert legtöbb vidiben ezt mutatják. Nem elég kikapcsolt állapotban, a VolFEL+bekapcs gomb?
-
LagerMaister
tag
Helló. Van infótok, h milyen lett az új frissítés? Érdemes fel tenni? Olvastam pár helyen, h a legutóbbi frissítés kicsit le húzta az üzemidőt...
-
LagerMaister
tag
Hali, ezt a Good Lock progit honnan lehet be szerezni? Én kerestem google playben, es Galaxy storbeban is, de nem jelenik meg...
-
LagerMaister
tag
Helló. Ismét kérdeznék... Még nagyon új nekem ez a készülék... Remélem tudtok segíteni,azt vettem észre, hogy a telefon kamerája fényképezés közben vibrál, hogy ha kicsit rosszabb a fény... Ez javítható, valamivel, vagy vigyem vissza?
http://keptarhely.eu/view.php?file=20221117v01xcsa76.jpeg][IMG]http://keptarhely.eu/thumbs/2022/11/17/v01/20221117v01xcsa76.jpg
-
LagerMaister
tag
válasz
gerner1 #7047 üzenetére
Meg néztem, de nálam ez úgy van, h mikor meg vettem a telót, még fólia nékül tettem be az újjlenyomatom, aztán mióta fent van a fólia, konkrétan vagy 2x max 3x sikerült még feloldalni a telót...kicsit zavaró ez, főleg a Huawei újjlenyomat ovlasója után, ami 10ből,10szer olvasott. Remélem idővel meg szokom majd, mert maga a teló eddig nagyon bejön.
-
LagerMaister
tag
Helló. Nemrég vettem meg a telót, lassan állítgatom be a dolgokat, de arra nem tudok rá jönni, hogy hol tudnám be kapcsolni az alkalmazasok zárolását... Régi Huawei telón volt biztonság menüben, de itt nem találom. Esetleg tudnátok segíteni?
Másik kérdés, hogy az ujjlenyomat csak nálam nem akar sehogy sem működni fóliával? Elsőre mikor be scaneltem működött azóta nem nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest