Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djalmasi
tag
válasz
Bogyi007 #10359 üzenetére
Én nagyjából reggel 10-kor szoktam levenni (85%-ra korlátozva) és este 10-kor pedig vissza úgy 15%-on, ezt kb 3-4 órás képernyőidővel ami nem hangzik soknak, de fix 120hz-en megy (spúr vagyok a galaxy max hz appra
) így elnézem neki és nem panaszkodom. A legutóbbi frissítés óta nincs gondom a BT-vel pedig aktívan használom egy régebbi Watch Active 2-höz és egy Tranya Rimorhoz.
A frissítésekkel persze én is tudnék vitatkozni, de ez megint preferencia kérdése szerintem, bár nem tudom direkt cseszték-e el az ajánlott színeket és hogy van amire rámegy van amire nem és ezt testre sem lehet szabni
.
Ilyen appos hibák (pl messenger) nálam is jön-megy, de véleményem szerint semmi köze hozzá a telefonnak. App frissítésről frissítésre változik, ma is úgy beakasztotta a messenger a telefont semmit nem tudtam csinálni -
sanyci
senior tag
válasz
Bogyi007 #10359 üzenetére
Telefossák a fórumot egyáltalán nem készülékspecifikusnak tűnő problémákkal...
Hónapok óta csak pár tag soha senki másnál nem előforduló problémáit olvasgatom, miközben minden ismerősömnél simán működik minden a telón. Pedig mi elég komolyan igénybe veszük, mert a KNOX-on belül fut egy komplett független céges teló is, folyamatos szinkronnal, többféle üzenetkezelő alkalmazással, VPN-nel, Windows 11 szinkronnal. Mégse merül, nem akad, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest