- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
PirosHello #13948 üzenetére
Kb 30 - 150 rugó között mennek az árak?! Ez azért több mint durva.
-
judas13
veterán
válasz
Marci112233 #13463 üzenetére
"Már rendelés alatt egy új kábel, de a régi J3 2017-es kábelével soha nem volt problémám".
A gyári kiegészítőket alapon felejtettem és 2 éve mondhatni a telóval párhuzamosan rendeltem meg a 25 W-os töltőt és hozzá ezt a kábelt is. Mind a telefont, mind a tabletet is ezzel töltöm azóta is. Hiba nélkül 😉 -
judas13
veterán
válasz
razorka777 #13245 üzenetére
Köszi! Jó éreztem. Családban több van és pont most jött szóba a főverziók, bizt. frissítések kérdése.
gerner1 thx ...itt jelenleg mind a 3 példány tökéletesen működik, maradnak is még egy darabig
szerk.
skroy, Roxbury itt is sanszos
-
judas13
veterán
Biztonsági csomagok 25-ig jönnek majd vagy tovább?
-
judas13
veterán
🎉🎆🥂
-
judas13
veterán
2 volt készleten. Egyik bezsákolva! (5€) Öröm bódottág.
-
judas13
veterán
válasz
Trooper82 #10941 üzenetére
Ennyi. Én is kb így használom. + Két év múlva sanszos, hogy más telóm lesz amúgy is.
papesz5
"Biztos jó telefon,de közel egy év után sem tudom megszeretni."Érdekes de én sem. Mondjuk az első Samsung telóm az okos telós korszak óta. Két családtagnak lett ilyen, nekik bejött - gondoltam akkor legyen egy már nekem is alapon ment a választás...De valahogy nem jön be az egész, egy ideig használom még nyilván, meg sokszor vissza is megyek még ma is a kis mini iPhone-ra..nem tudom. majd a jövő eldönti hova tovább... (A gyors 120-as kijelző és a kamera az viszont nagyon jó tényleg)
-
judas13
veterán
Sziasztok
Valódi "normál" bőrtok/hátlap kapható valahol a telóra? Csak ezeket a kinyithatós, belül kártyatartós megoldásokat találom de az nem érdekel. Köszi -
judas13
veterán
válasz
PirosHello #9338 üzenetére
Akkor grat hozzá!
Szép fényes a keret nálam is szűk egy év után...
Hoppá ilyen "sokszor" vetted ki?!
Uhh két teló között váltogatok rendszertelenül, így itt már sokszor lett kivéve de ismétlem ok amúgy. -
judas13
veterán
A keret még hagyján, arról lesír, hogy gagyi,
Első benyomás anno a kicsomagolásnál ugyanez volt! :/
Műanyag a keret is mint a tok? Ezt nem vágom.
+ azóta sem tudom, hogy az a valamiféle fóliaszerűség ami a kereten több részletben jött le utána az pontosan mi is volt, és hogyan is gondolták....Most direk kivettem a tokból, hogy megnézzem a (fekete) hátlapot, nekem tökéletes, nem pattogzott, nem karcolodott idáig szerencsere semmit.
Tok nélkül használva nem tudom mi lett volna az eredmény, de vannak sejtéseim... -
judas13
veterán
válasz
Zoli bácsi #7940 üzenetére
+1 Ez az örökös aksi para....igazad van.
-
judas13
veterán
válasz
PirosHello #7253 üzenetére
A7-em van te nyertél!
-
judas13
veterán
Sziasztok
Főverzió itt mikorra várható kb? Még idén?
-
judas13
veterán
válasz
t72killer #6709 üzenetére
"ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) "
Nem mondhatják rád, hogy naponta termeled az e hulladékot!
8-10 telefonom biztos volt 6 év óta. Nem bírok (bírtam) megmaradni évekig egynél. De talán ez most már a múltidő lesz.
Úgy érzem bőven elég ez nekem már mindenre, mellette van még értelemszerűen a mérete miatt a 13 mini és kész -
judas13
veterán
-
judas13
veterán
Sziasztok!
Az normális lehet, hogy egy 8 órás műszak alatt (+5 Celsius fokon!) Bluetooth fülessel *offline* zenével 100%-ról kb 20%-ra esik az aksi? Netto kb 6-6,5 óra zene 20 perc 4G netezés van ebben összesen.szerk: mondjuk amikor belső zsebben van 36 fokon:) érzésem szerint jobban tolja. Az iPhone 2020-asom merült le kb a végére ez előtt, de kevesebb mint fele akkora akksival...
-
judas13
veterán
válasz
Luck Dragon #1718 üzenetére
sziaa itt is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest