- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mostani telefonom aksija 3évesen 84% állapotba van, azt nem tudom mennyi lenne ha ész nélkül mindíg teljesen feltőltöttem volna.
84% lenne
Több mint 11 óra SOT, engem is meglepett.
Nem töltöttem rá, látszik a grafikonon, különben miért is tettem volna fel róla képet?Pontos értéket ad, mindennek a tetejébe délelőtt kb. egy órát kihangosítva zenét is hallgattam róla főzés közben, ami közben a kijelző le volt zárva, ez nem is látszik a statisztikában. Még az AOD is végig aktív volt.
A "kísérlet" egyébként kvázi laboratóriumi körülmények közt zajlott, mert egész idő alatt itthon voltam, végig wifin volt a telefon, nem volt mobilnet, se (tornyok közti) roaming, se maximum fényerő napsütés miatt. De akkor is szép.
-
Predatorr
őstag
Galaxy S8-at mindig 100%-ra töltöttem (még kalibráltam is előtte oldschool). 4 év alatt talán, ha 10%-ot romlott az üzemidő. Mivel azok javasolják, h ne töltsd 100%-ra, akik érdeke az eladás, fenntartásokkal kezelem ajánlásaikat, főleg gyakorlati tapasztalatok fényében.”
-
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #5687 üzenetére
Na igen de az az utolsó teljes töltés óta, de ha rátölt akkor ugyan úgy számol tovább. Csak akkor kezdi nulláról ha 100% töltés történik
Nem állítom hogy rátöltött.
Nem ad pontos értéket.Okosok nem javasolják a 100% töltést
Én pl 1-2hetente töltöm 100%-ra, és mostani telefonom aksija 3évesen 84% állapotba van, azt nem tudom mennyi lenne ha ész nélkül mindíg teljesen feltőltöttem volna. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest