Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz 30z.Samu #4360 üzenetére
Köszi, igazából a zarándok út az i7 -> Poco X3 NFC -> i7 Plus és most az 52s 5g.
Igazából, tavaly voltam exemmel médiába akkor 145k volt, most olcsóbban rendeltem.
De tetszett benne, hogy fluid pedig nem csúcsteló. (120 Hz off és még úgyse nagyon dadog pedig látja a szemem.)De ez marad, nagyon jó az AoD, a SoT is alakul majd és a teljesítménye is azért elég.
Na meg a kijelző az nagyon ott van, mármint a színek szűrős szemcsin is keresztül odavágnak, tehát a tartalomfogyasztás is jó.Nem istenítem, a kamerák lehetnek a gyengéi, de egy nem power usernek (pláne meló közben) untig elég és ennyiért jó vétel volt.
Az 53 nem érte volna meg a felárat szvsz.Na majd látjuk. Slussz poén én az anomáliákat amik voltak az összeszereléssel kapcsolatban én nem látom, de majd kiderül.
[Off, családban van 50-51 azok se rosszak, egy-egy akksi csere kéne, de ennyi.]
-
nagyúr
válasz lypen99 #4361 üzenetére
a kamerák lehetnek a gyengéi
Na ilyen vád még nem érte ezt a telefont.
az anomáliákat amik voltak az összeszereléssel kapcsolatban én nem látom
A keret ropogásán kívül milyen anomália merült fel? (Mióta tokban van a telefon egyébként nálam sem pattog már.)
[ Szerkesztve ]
-
lypen99
aktív tag
A kamerát ezalatt nem akarom leszólni, alig fénybe lőttem a monitorról képet, na hát a részleteket láttam aztán rendesen, tehát ahhoz képest megvolt a wow faktor.
Anomáliák voltak valakinél az ujjlenyomatolvasó meg a kijelző érintés talán amiket még olvastam a topikban.
Majd a kamerák mennek majd még teszt alá, de többek között azért is választottam ezt, mert van benne OIS. (Ha nem is csúcs, de van ami nekem kellett. és kellemes.)
Ott van kolléganőmnek Mi 11 Lite 5G-je van. Azt se mondom rossznak (majdnem egy árban is vannak), de ehh a MIUI-t nem kérem. (A régi jó volt az első Noteoknál.)
Nem vagyok feltétlen nagy telefon váltó (igen az évben sűrűn váltottam, de okkal), volt keretem és próbálgattam, de a Samsung meggyőzött.
Tokban hordom én is (és igen vagyok bátor fólia nélkül) és semmi panaszom sincs magára a telefonra. Ennyiért bb.
-
lypen99
aktív tag
válasz 30z.Samu #4364 üzenetére
Nem akartam lehúzni félre értés ne essék senki felől.
Ha nem ez lett volna a bb és sok olvasás után akkor nem ezt vettem volna.A műanyag hátlap egyáltalán nem zavar, lötyögés nincs. Akksit mondtam most áll majd be, kijelző az szvsz top és még a kamerák maradnak tesztre, ahogy írtam.
A rendszer friss így még szokni kell igazából ennyi, semmi extra.
-
MrChris
nagyúr
válasz lypen99 #4361 üzenetére
"kamerák lehetnek a gyengéi"
Tesztelgetem azt a gyenge főkamerát, nem gyári progival, hát elképesztő milyen részletes (4k monitoron nézve) és a lencsének alig van optikai hibája. Az ultra nagylátó nem túl acélos, a főkamera szerintem már elég széles, eq 26mm, hogy a normál használathoz elég legyen. Ezt sikerült videóban kihoznom felbontásban és dinamikában. Ez egy másik tesztem. Persze én másképp használom, ami némi utómunkát kíván. Viszont az Opencamer appal közel hasonló kihozható, FilmicPro appal az OIS is működik. A gyári kameraprogram túlélesít és a kontrasztot is eléggé elcsapja. Képes raw fotóra is és a Lr appal jól meglőtt jelenetből gyönyörű képeket lehet összehozni.
-
lypen99
aktív tag
válasz 30z.Samu #4366 üzenetére
Na ez az, hogy nekem is az iOS fluidsága tetszett.
Most mondjuk 60 Hz-n használom inkább, de nem érzek semmi dadogást.@MrChris
A pont a főkamera érdekel a legjobban.
Az ultraszéles nyilván nem itt nyit, de nem használhatatlan szvsz.
Tehát tényleg nem leszólás, de akkor kijavítom magam, hogy lehetnek ebben az ár/értékben jobb kamerák, de ez ennyiért ennyi kompromisszummal, mint a tesztbe is írtak anno bőven megérős. (Persze ha csiped a OneUI-t.)Szerk.: a gyorstöltés nem érdekes számomra annyira, mert 15W.
A Poco X3 is 33W-l töltött és amint elérte kevesebb áramot vett fel tehát, részemről ennyit róla, nekem nem eget rengető dolog.[ Szerkesztve ]
-
lypen99
aktív tag
válasz 30z.Samu #4373 üzenetére
Nekem amit mutatott a kiállított darab elég volt arra, hogy tudjam ez faja és kell.
Akinek ennél több kell, annak ott vannak a flagshipek, minden féle mézes-madzaggal.
(S Pen, jobb kamera, zoom kamera, 100W-s töltés, ProRes, 144Hz stb [több fajta flagship] van választék bőven.)
-
30z.Samu
félisten
válasz lypen99 #4374 üzenetére
Én tudtam mire kell a telefon és pontosan tudtam, hogy egy erősebb, drágább telefont egyszerűen nem használtam volna ki. Játszani nem szoktam telefonon, social cuccok+kamera+tartalomfogyasztás. Erre ez is tökéletes és eddig meg vagyok vele elégedve. Szép a kijelző, jó a kamera, üzemidő is rendben van, pörög, mint a Duracell nyuszi. Ennél több nem is kell.
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
válasz lypen99 #4365 üzenetére
Nem akartam lehúzni félre értés ne essék senki felől.
Nem értettem félre.
Nekem pont a kamera volt az egyik szempont, többen is javasolták, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz eddig olcsóbb kategóriájú telefonjaim voltak, így nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen egy felsőkategóriás kamerához képest.
-
lypen99
aktív tag
válasz 30z.Samu #4375 üzenetére
+1 így van.
Azért játékra is alkalmas, a Diablot viszi és ha nem számoljuk a background letöltést a kontent miatt, akkor elég szépen és nem tűzforró a telefon.@Aryes nekem se voltak, csak láttam anno bátyámnak volt azt hiszem akkori első Redmi Note, aztán S6 Edge meg most van neki valamelyik Xiaomi 11 (nem lite).
Én nekem is javarészt alsó,-alsó-középkategóriás telóim voltak meg használtak (i7-7P) na meg volt a Poco, de az nem nyerte el a tetszésem. Felső kategóriát én se használtam, nem az én terepem és nem is nagyon hiányzik.
Szóval igen, erre a telefonra én is azt mondom, mint Samu "ennél több nem kell".
Ha bármi anomália van írok ide, de egy 1000-1200 hsz-t azért elolvastam. -
pinnacle
nagyúr
-
nagyúr
válasz lypen99 #4378 üzenetére
egy 1000-1200 hsz-t azért elolvastam.
Ezért külön respect
Nekem ez a második olyan telefonom, amiről első pillanatban éreztem, hogy hosszútávú kapcsolat lesz (ha nem töröm össze vagy nem veszik el). Az előző egy A3(7) volt, 3 évig nyúztam. Remélem ez is kitart legalább addig.
-
MrChris
nagyúr
Tetszik a felülete, vezérlése és hogy megy vele az OIS. Az Opencam-nek viszont jobb minőségű a tömörítője, de valami oknál fogva nincs OIS. Számomra minőségben mindkettő jobb mint a gyári.
De mostanában Motioncam-t használok, egyfajta maximalizmus, csak rövid, jól meggondolt snittekre jó (2-3GB 10 másodperc), mert sok az utómunka, már csak ahhoz is hogy visszanézd. Olyasmi jelenetekre alkalmas mint amit betettem.
Ha csak mobil képernyőn nézzük akkor kevésbé markánsak a különbségek. -
vince
őstag
válasz orso0355 #4382 üzenetére
Hú, jól bírtad a Redmi 4X-szel, én három éve váltottam róla egy Mi 9 SE-re, majd néhány hete a Samsungra (miután biztossá vált, hogy a Mi 9 SE nem kap több szoftverfrissítést ).
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
válasz orso0355 #4382 üzenetére
Úristen, te az az Orsi vagy, aki a Redmi 4X topikban volt nagyon aktív?
Légy üdvözölve! vince is, nem tudatosítottam, hogy te is átjöttél, a múltunk hasonló:
Redmi 4X (most is működik, pár régi felhőmentés nélküli játékot játszogatok még rajta, hűséges fő-, majd back-up telefon volt évekig) -> Xiaomi Mi 9SE -> Samsung A52s: a méretet kivéve nagyon rendben van, nálam egyelőre az a pár probléma sincs, amire itt szoktak panaszkodni. -
vince
őstag
Érdekes dolog ismerős neveket/avatarokat látni az új készüléked topikjában is
Van egy kollégám, ő is a Redmi 4X - Mi 9 SE - A52s utat járta be. Az első két készüléket tőlem függetlenül vette, a Samsungot nálam látta és megtetszett neki is - nem véletlenül
Én tartottam a mérettől, de simán megszokható. Ha a feleségem vagy a fiam Mi 9 SE készülékét a kezembe veszem, rendre meglepődöm, hogy mennyire furán kicsi a kijelzője
Az én Redmi 4X-em azóta is a húgomnál szolgál, a Mi 9 SE apukámhoz került.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest