- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
De szeretem amikor valakit az ilyen magas szintű hozzászólások elégítenek ki. A PH! nagyúr titulusodat is ilyen mélyenszántó gondolatokkal kapargattad össze? Éppen nem a telefont kritizáltam mert szeretem és meg vagyok elégedve vele de mivel az A30 és A40 között szinte semmi lényegi különbség nincs a kijelző és az akkumulátor méretét tekintve ezért merészeltem kritizálni a Samsung hozzáállását. A30-ra van magyar fejlesztő A40-re nincs? Ha cinikusan szeretném megkérdőjelezni ben11 fórumtárs saját kérdésére kapott válaszát a Samsungtól. De a te válaszod volt a legkielégítőbb. Bravó!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest