Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sacika10
csendes tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
le vagy sz*rva!
Szerkesztve: gondolom, te neked az életed abból áll hogy másokat csesztetsz és nem tudom ki vagy de ez levirít, hogy egy " nem törődöm a másikkal" féle ember vagy - már ha ember vagy - én a kérdésben nem azt kértem, hogy hová írjam a kérdéseimet, hanem azt hogy akinek személyes tapasztalata van a Prestigio PER3274B ebook olvasóról azt írja le, és megköszönném, ha eltűnnél!!
-
sacika10
csendes tag
A nickememet már 10éve csináltam, pontosabban 11. És mi közöd hozzá h mi a nicknevem? mindenhol ez a felhasználó nevem, mert ezt szoktam meg. és én a te nicknevedböl arra következtetek h te meg vak vagy! -.-" ez az oldal egy rakás szar, semmire nem jó, csak h felidegesítsen -.-
-
sacika10
csendes tag
-
sacika10
csendes tag
Most mi bajotok van? És ha feltettem ezt a kérdést már egyszer akkor mi van... Azt csinálok amit akarok... És a prestigio PER3274B az egy ebook olvasó és nem egy LCD kijelzős táblagép... És nem egy rakás szar olvasásra, mert arra találták ki hogy olvassunk rajta... -.-" És hol tegyem fel a kérdést ha nem itt? NAGYOKOS!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi