- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Nekem ez a megoldás jobban tetszene ennek megmutatására.
-
Ricardo
titán
" Ez alapján alacsony fényerőt érintő kalibrációs hibáról lehet szó, semmint hardveres dologról, ami jó hír. A javítócsomagot a következő napokban egyre több régióban élesítik. A 9to5Google szerint az Ultra egyébként autofókusz és melegedési gondokkal is küzd Exynos 990 variációban,"
Remélhetőleg valóban szoftveres. Kérdés már csak az, hogy a frissítés, nem hoz e magával új problémát. nem feltételezem, hogy véletlenül van ígybeállítva jelenleg. Ahogy előttem is írták félő, hogy más fogja kárát látni. Fényerő, PWM...Önmagában (ha valóban javítható szoftveresen) nem katasztrófa az ilyen, de a többi említett hibával együtt. már erősen bosszantó lehet, egy ilyen árú készüléknél.
Szeretem a samsung termékeit, de az irány amerre haladnak (Az árrak elszálltak, a hibák sokasodnak) nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest