Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Növelheted a loot spawn esélyét egy csúszkával (így több tárgyat találsz a hulláknál, tárolókban stb)

-
Ryder62
őstag
Akkor egyet értünk.

Én is undorodom az játék eredeti színétől, az ég is inkább szürke mint kék.
Szerencsére sikerült beállítani hogy szép élénk színek legyenek. Jó persze ez post apoc játék de hát így sokkal jobban átjött a sivatagi hangulat. Mikor néztem a tájat, a sivatagi sárga homok remekül mutatott a kék ég alatt.

-
mcsabee
senior tag
Rendesen jól néz ki, hogy vannak színek a játékban.
Nekem a halálom az, amikor a "hangulat" miatt beáldozzák a színeket, minden csak szürke, csak barna, csak vörös, csak ilyen, vagy csak olyan, vagy épp teljesen sötét, mert a darkosság, meg a hangulat, meg a horror, meg a kiskutyának a pikulája. Színeket minden játékba! Persze kivéve azokba, amiknek eleve szerves részét képezi gameplay szempontjából az, hogy csak a színskála egy roppant szűk részét hasznosítja.Szeretem, ha a színes monitorom valódi színeket jelenít meg.

-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Pedig modokkal nagyon jó gém. Persze az elején még tényleg gyenge vagy meg kevés van mindenből dehát így van ez RPG-kben.
Amúgy a te problémádra is van mod.

-
westcoastog
veterán
Harmadszor is neki kéne kezdem a new vegasnak, csak félek ezt is abbahagynám.
Az elején mikor volt pénzem lőszer nem volt, mikor lőszer volt pénzem nem.
Kétszer is abbahagytam valamiért, nem tudtam kivergődni, valamiből mindig kevés volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest