- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
most is .kdz-t frissítek optimus 2x-re v30b-t
-
takessz
senior tag
Hát T-mobilos telonál semmit sem csinál egy darabig megy aztán megál tegnap sikerült elcsesznem a telod és ma tudtam vissza állitani SmartFlashTool-al ugy hogy nem probálkozok vele mig nem jön hívatalos t-mobilos
-
Ronin-
senior tag
" Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, " ezt javítsd "hangerő fel" -re!
-
Rotate
veterán
szívesen
a frissítés nem az én érdemem
bár lehet, mivel 1 hétre rá, hogy visszakaptam a pénzt a telefonért, kijött a frissítés
-
Rotate
veterán
azért még frissítettem a topicot
benne a legújabb hivatalos 2.3.4 kdz
-
Rotate
veterán
mivel átálltam az SGS2 táborba, így a kdz fájlokat a jövőben magatoknak kell megkeresni, természetesen a leírást itt hagyom, akármelyik frissítés esetén jó lesz még
-
dinike911
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
a.sebi
őstag
nekem 1 20 masodperc alatt vegzett azt irta ki hogy error extract file error ... biztos ilyen gyorsan kell mukodnie?
telo meg nem indult ujtra. 3 perce... meglássuk.... -
a.sebi
őstag
ez már 2.3 as android rendszer? vagy az mikor jon ki...? tegnap a sima lg updaterrel elinditottam es azt irta hogy uj szoft van elkezdtem frissiteni 25 szazaleknal megalt es azt irta hiba az usb kapcsolattal... ujra kezdtem es azt irta nincs uj szoft.... es maradt a 10c rendszer???? ez mi fene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest