Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Van egy határ, én is elértem.. Fogyasztói társadalomban ki vagy téve a reklámoknak amelyek arra késztetnek hogy ezt vegyél, azt vegyél a gépedbe.. 4GB ram amúgy tényleg jól tud jönni, inkább azt mint VGA-t. Én pl úgy választottam ezt a radeon 4670-et hogy ne legyen külön tápcsatlakozója, de 5670-et már nem vennék, mert a GDDR5-ös ramok miatt már jó 10 wattal többet fogyaszt a kártya.

Meg még ami nekem kellett, hogy legyen 4magos a proci. Én mondjuk kihasználom, de 4 magos proc, 4GB ram jópár évig elég lesz mindenkinek. Te viszont ne cseréld le a proct, jó lesz az.
Szóval max még a ram, azt pá. Vagy ha drasztikusan akarod csökkenteni a fogyasztást, akkor => elad asztali => vesz notesz, na az az össz 40 wattjával nem eszik sokat

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi