- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
Igazad van, de akkor inkább valami RC autó meltett voksolok, ugyanis, ahogy azt előttem is írták: a lánctalpas sokkal többet eszik ám ! Nem ismerem a keretedet, de én nemrég vettem a gyereknek egy használt HIMOTO-t. Összekerekes, difivel, mindenével, kaptam hozzá 3 aksit is ! Ez került 20 ezerbe... K....va jól megy ! Nem eszik sokat és a terepet is bírja. Pedig mi aztán küldjük rendesen !
-
joysefke
veterán
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
kitartok a nagy hasmagasságú monster truck design mellett. Nem a kinézete, hanem a terepjárása miatt illetve mivel kevesebbet eszik mint egy lánctalpas. Persze a Te cuccod, csak nézzen ki jól logouton
Új hozzászólás Aktív témák
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest