Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
Pedig hidd el vannak ilyenek... Pl amikor a tecsóban sárosra színezve árulnak bitang méretű hulladék játékautókat... Sokan hiszeik, hogy menni fog...
A legszebb, hogy láttam amikor egy pasi vett egyet a kölöknek és rácsodálkozott, hogy 12 db !!! góliátlemmel megy ! Én is leültem... De a másikra meg az volt írva, hogy 14,4 V és brutális mAh-k ! Megnéztem az aksiját: féltenyérnyi, 1 cm vastag kocka... Szted ?! Ezzel meddig bírja ???? Mindkettő 20 ezer volt !!!Szóval nagy az isten állatkertje...és alacsony a kerítés...
De itt nyilván nem erről van szó !
-
fri
tag
Jó a videó...bár legfeljebb csak annyit bizonyít, hogy a lánctalpas terepképessége messze jobb az összelerekesnél...mondjuk jó lenne a fogyazstásmérőt is látni...ami megint nem bizonyítana semmit...
De egy ilyen menetre még utasként is elmennék !A többit az előttem szóló meg nálam sokkal jobban elmondta...
-
fri
tag
Jól van na !
Persze, hogy igazad van de én magamból indultam ki...nekem is vannak/voltak nagy terveim, aztán szarul haladtam velük... De ahogy az ötletet is elnéztem te jóval határozottabb vagy nálamLe a kalappal előtted, ha mégis kell a motor bármire, szívesen odaadom.
Fri
-
fri
tag
Tök jó amiket írsz ! A tescossal az a baj, hogy esetleg alapnak jó lehet de a benne lévő motorok hatásfoka lehet kaka...ezért fog sokat enni/gyorsan merülni az aksi... Sajnos éveken keresztül vásároltam a gyereknek ilyeneket, hiába mondták többen is, hogy ne tegyem... Aztán rájöttem nem véletlenül drágább a hobbiboltban vásárolt kicsit is neves cucc. Nem kicsit jobban megy és tovább is bírja
Sokba került a tanulás
Viszont ha veszel egy kicsit jobbat, készen, már megvan minden vezérlés is. Már csak azt kell ráépítened amit szeretnél, ami meg nem kell, akár tovább is tudod adni, így visszajön valamennyi az árából.
-
fri
tag
Jól van na ! Valóban keveset vezettem lánctalpast... DE: sokat legózunk és meglepő módon a forduláshoz pl. a lánctalpasnak sokkal több energiára van szüksége mint egy hagyományosan kormányozható járgánynak..az egyenesen haladás persze más dolog...
De még egyszer, mielőtt újra lemarháznál: nem vagyok sem hozzáértő, sem mérnök !
Ja, és el ne felejtsem: a legjobb szándék vezérelt !
-
fri
tag
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
Igazad van, de akkor inkább valami RC autó meltett voksolok, ugyanis, ahogy azt előttem is írták: a lánctalpas sokkal többet eszik ám ! Nem ismerem a keretedet, de én nemrég vettem a gyereknek egy használt HIMOTO-t. Összekerekes, difivel, mindenével, kaptam hozzá 3 aksit is ! Ez került 20 ezerbe... K....va jól megy ! Nem eszik sokat és a terepet is bírja. Pedig mi aztán küldjük rendesen !
-
fri
tag
Hali !
Érdekes elgondolás és terv !
Nekem van itthon egy vadi új talán 570-es motorom (modellmotor). Jó erős és 170 ezret pörög, szal áttétellel bitang erős !
Ha gondolod és tudod használni szívesen felajánlom az építéshez ! Persze nem ingyé' ! Csak ha küldesz majd képeket meg videót a cuccról ahogy készül és működés közbenAmúgy jó kis terv, sok sikert
Fri
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest