- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Igen azt a részt én is különösen kedvelem, vadállat benne Mr. T

(#14) XtremLor: Még nem is hallottam ilyen tortáról, jó, hogy felhívtad rá a figyelmem.

Jó is az mikor van cukrász haverja az embernek, nekem szakács haverjaim vannak, de kb mind 1000 kilométerre. -
XtremLor
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
A csaladdal nincs gond, ok tudjak mit szeretek, egy cukrasz baratom most pl flodnit sutott, eszmeletlen finom.

-
RexMaximus
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Siman megvan

Vlsz a legtobbszor latot film nalam a Rocky III. Nagy kedvenc is

-
Robi BALBOA
őstag
Úgy néz ki, hogy van egy PH-s kolléga aki ki tud segíteni.

Valami ételt, italt csak szeretsz amivel a család meg tud lepni?
Csokival én úgy vagyok, hogy ritkán eszem, pedig szeretem, meg szoktam venni is elég sokszor, csak általában ha megyek falura haza, viszem a rokonságban a gyerekeknek.(#7) KaiotEch: Lehetséges, de ahogy solfilo kolléga mondja, nem vészes környék, én itt a 7-ben lakom, ez közvetlenül az Orczy lakóparknál van. Pár napja pár csajszi, nem is olyan későn, itt a társasház és a lakópark sarkánál beszélgettek(normális hangerővel), nem telt el negyed óra, már a rendőr itt igazoltatta őket, úgyhogy igen igen figyelnek itt a közbiztonságra.(Mondjuk az is igaz, hogy ebben a kis utcácskában van egy ovoda és egy iskola is)
(#8) solfilo : Igen itt vagyok én mint műkedvelő, lesznek vannak itt érdekesebb dolgok is mint az Fx-6300.

(#9) DeltaPower, (#10) 8th: Ezek lettek volna a következő lépések, de már megoldódni látszik a probléma.

(#11) RexMaximus: Megvan az amikor ügye megnyeri a box meccset Rocky, azután üvöltve keresi a feleségét Rachelt(ezt a South Park is nagyon jól kifigurázta), na ezt olyan beleéléssel és végtelen hitelességgel tudom
utánoznicsinálni, hogy az elképesztő.
-
RexMaximus
senior tag
En a nickneveden rohogok

-
8th
addikt
Rakd be aláírásba ...
-
DeltaPower
addikt
Esetleg ha normális címet adnál a hirdetésnek... ebből az "SOS"-ből semmi se derül ki.
Például: "DDR4 2133Mhz ramot keresek egy teszt erejéig" -
Megmondjam, hogy miért nem jelentkezett eddig senki? Nyócker.
-
XtremLor
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Remelem talasz a kozelben egy ph-s kollegat akinek van ddr4 ramja fel orara, valoban nem nagy keres.
Nekem is sort, csokit hoznak az ismerosok fokent ha segiteni kell neki, pedig nem iszok, mindegy is a baratoknak elosztogatom ha csinalunk valamit. A csokit se szeretem, azt pedig a csalad elfogyasztja.

Minden jo helyre kerul a vegen.
-
Robi BALBOA
őstag
Igazad van, nem is teljesen annak szántam, csak ki kellett írnom magamból ezt, nyilván nem csinálok belőle rendszert.
Nem eladni, nem nyerészkedni szeretnék ezzel, csak segítségre lenne szükségem.(#2)Mr X: Köszönöm
Igen én is azt hittem, hogy a pálinkának nagyobb sikere lesz.

A cefrét a saját két kezemmel szedtem, teljesen ép gyümölcsből van, ez az alapja a jó pálinkának.
Amúgy van édesség is, ha arról van szó, csak férfi létemre nem ez ugrott be elsőre.
Mindenkinek köszönöm az építőjellegű hozzászólásokat és a biztatást!
-
bitpork
nagyúr
A Logout nem a HA hirdetések népszerűsítésére van ám

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert a projekthez!