Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Vakegérke #594 üzenetére
"De ha nem lenne a több, mint 400.000 beregisztrált tag, üres lufi lenne az egész. Már csak az a kérdés, hogy a Logout egymaga hány tagot vonzott ide."
Akaratlanul is a SWAT4 nevű játék jut az eszembe. ( persze más játékot is mondhatnék, akár a motogp-t vagy más nem annyire világméretű programokat )
Ott is van rengeteg user mégis van mondjuk 200, aki komolyan veszi a játékot. ( tehát szabályokat etc..)
Inkább játszom konstans 16 userral, mint 4.000 cheaterrel, ki-belépkedővel etc..Szóval a minőség és a mennyiség kettő különböző dolog.
"Látod, jár a szám, pedig egy huncut töredék pontocska sem jár érte. "
Csakúgy, mint itt a topicban akárki másnak.
Egyébként nem tudom, hogy te ismered-e például a prog.hu vagy hobbielektronika.hu oldalakat. Ott a helyes válaszokat pontozzák, illetve vannak különböző fórumok amikre csak X nehézségű szakmai kérdéssor helyes kitöltése után lehet várólistára kerülni...
-
moha21
veterán
válasz
Vakegérke #506 üzenetére
Az sem mindegy, hogy a +1 kitől származik azért, illetve milyen sűrűn, bár ez a két dolog arányban van egymással. Tehát aki megteheti, hogy +1-ezzen az nagyon ritkán ( ha egyáltalán ) teszi ezt.
Egy példával megpróbálok rávilágítani a dologra: Van 4 ember, ebből kettő szerint jó megoldás ha zárlatot csinálok a hőkapcsoló helyett kettő viszont azt mondja cseréljem. Itt, ha az illető egy a fórumról témában jól ismert ( és elismert ) fazon, akkor perdöntő lehet a +1 hsz. Azért írná, mert az előtte hasonlóképpen gondolkodó ember nemrég vizsgázott érintésvédelemből és álmában is MSZ szabvány dudolászik, ergo nem nem sok hozzáfűzni való létezik. Mondjuk nem nagyon látni ilyen, hiszen az ilyen szakemberek még a szabvány mellé is legalább egy kivételt tudnak mondani.
-
moha21
veterán
-
moha21
veterán
Ne haragudj, most nem igazán tudok olyat írni. Sajnos rettenetesen fáradt vagyok. Én amúgy is elégedett voltam ezekkel a dolgokkal, lehet nem is ezzel a rendszerrel van bajom, hanem inkább azzal, hogy sokan csak bebüfögnek egy off-ot vagy egy szót szemben a fent linkelt hsz-al szemben és ez kicsit rossz érzés.
Majd a hétvégén nekifutok kicsit jobban összeszedni a gondolataim, de most nem is érzem magam túl fényesen. Senkit nem akartam megbántani.Annyit hozzátennék, hogy elfogult vagyok az emberekkel.
-
moha21
veterán
válasz
geprombolo #198 üzenetére
Akkor is gáz néha, hogy én mondjuk valakinek számolok, keresgélek, scennelek megoldásokat és az is 0,25 hsz volt, meg aki annyit ír, hogy WTF az is.
Én leginkább elektronikai vonalon mozgok itt, de persze azért más topikokban is jelen vagyok és tényleg van pár ember, aki előtt fejet hajtanék olyan gyönyörűen összeszedett hozzászólást produkál.
Szeretnék egyet bemutatni : [link] Szóval ez a harmadik hsz.-e és újonc, de látszik ért hozzá. És ez is egy hsz. meg az is, ha valaki off-ba annyit ír, hogy akármi.
-
moha21
veterán
Hihi! Velem nem történt semmi változás ( bár most nem is tudom hol tartottam ), de örülök neki, hogy a szakmaiság került előtérbe. :-)
Aktív témák
lo A szakmaiság megbecsülése és előnyben részesítése érdekében kisebb kiigazítást hajtunk végre a Prohardver lapcsaládon...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest