- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok .Feladtam hosszabb idő után 2 db hirdetést.De nem tudom előre sorolni.Ez miért van?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Valamit nem ertek.
Notebookra szeretnek szurni.
Van egy arsav,egy terulet (Budapest), no jegelt, es csak a 14-16" erdekel.
A szuroket beallitom, de a 14 es a 15.6 ket kulon kategoriaban van.
Ha atvaltok az egyikrol a masikra, akkor torlodik az osszes korabban beallitott szuro.
Az ar reszen a chrome nem jegyzi meg a korabban beirt ertekeket,ami meg inkabb szenvedosse teszi a dolgot.
En kozelitem meg rossz iranybol, vagy ezt csak igy lehet?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
.LnB
titán
Van olyan topik ami "ötletláda" szerű, ahol kisebb fejlesztési ötleteket le lehet írni? Nem akarom lezso-t privibe zavarni ilyenekkel, meg hülyén is venné ki magát. De lenne pár dolog, ami szerintem picit kényelmesebbé tenné a fórumozást.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nullpoint
őstag
Ez szuper!
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Fred23
nagyúr
Köszönöm, ki fogom próbálni hamarosan!
-
Köszönöm. Már többször volt hirdetésem ingyen elvihető kategóriában, de valahogy mindig furcsa volt, hogy árat kell mellé írni.
-
Bird
addikt
Na végre, köszönjük! Az 1 ft-os hirdetésekkel sokunk hócipője lett teli....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest