- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A szerezhető szaktudást nem is firtattam, elvégre arra hivatottak ezek az iskolák, és igazad van, nem minden szakmunkásképző gyűjtősuli is egyben, ahova csak az jelentkezik, akit máshova nem vettek föl. Ezen a ponton talán szét is kellene választani a kettőt, talán inkább ez irányba kellett volna lépniük központilag, és a szakmunkásképző kategóriáját tovább lehetne bontani. De tekintve, hogy általában milyen teljesítményű diákok mennek a gyűjtőiskolaként funkcionáló szakmunkásba - és most szorítkozzunk ezekre -, azért erősen kételkedem abban, hogy rendes általános műveltséget tudjon adni, már csak a közeg miatt is. Ha szorgalmas ott egy diák, akkor kitörhet, nekem is volt olyan osztálytársam OKJ-n, aki a váci Királyba járt. (Szegénynek nem volt egyszerű dolga.) Csak itt most az a kérdés, hogy a hagyományos feleléses, dolgozatírásos módszer mennyire hatékony ezeknél az általában gyengébb képességű fiataloknál, nem lehet, hogy más módszer hatásosabb lenne-e? Bár ezeket a mostani változtatásokat én is túl drasztikusnak tartom, például a matekórák csökkentését mindenképp. A legtöbb szakmunkához kell matek (már csak a geometria miatt is), tehát ötletem sincs, miért hozták ezt a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest