Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Ó, ez milyen gyönyörű
Sárka kazik és Jackie Chan! -
félisten
Szép munka. Nálunk a román árusok árulnak ilyesmit dizájnban persze nem ilyen színvonalon megoldva.kezeli ezeket a sárga kazikat meg van benne 600 játék alapból na és Jackie !
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
nagyúr
Ez nagyon ott van !
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
ergoGnomik
tag
Hát még ha töprengett és törpölt volna egy kicsit a dizájnon! A kitöröm a fél lábát, hogy sántának nézzen ki nem biztos, hogy kötelező kör kellett legyen. Az az 1960-as évek ipari formatervezési iskolájából visszamaradt kapcsoló meg igazi vizuális környezetszennyezés egy ilyen gépházon. De a lényeg, hogy jól teszi a dolgát a kompozíció.
-
g@bo
nagyúr
szép meló, jó kezdet.
-
Yutani
nagyúr
Ötletes munka, gratulálok!
#tarcsad
-
hege8888
aktív tag
Gratula hozzá, Ügyes!
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok, köszönöm!
Valóban volt hatása a Pi400-nak ötletadóként! -
Postas99
senior tag
Gratula jó kis projekt. Az a billentyűzet amúgy csodás.
Most már értem miért ebben épült meg.Hozzáteszem, hogy inkább egy Pi400-al álltam volna neki ha nincs ilyen billentyűzetem.
-
törölt tag
Nagyon jo kis cucc, hasznald egeszseggel!
En egy joystickba építettem egy hasonlót, de bontottam a gyari elektronikát és a Pi GPIOra kotottem be mindent. -
zizidor
őstag
Én is csináltam egyszer egy retrogamer gépet, bár én nem voltam ennyire kreatív. Egy fölöslegessé vált EeePC-t használtam fel, amire a cseppnyi tárhely miatt Puppy Linux került néhány emulátorral. Sajnos a gép viszonylag hamar elhalálozott. De most hogy ezt írtad, kedvet kaptam összerakni mégegyet...
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest