- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Tim: igazából az ''úton van'' jelző az az én esetemben azt jelenti, hogy eddig ''lusta voltam érte elmenni''. Valamelyik nap beszéltem a tulajjal, elsején jön felém és bedobja a gépezetet.
hcl: nagyon tetszik az elképzelés, el is kezdtem már foglalkozni a Linux-szal, értem is hogy mi az a grub, de a jelenlegi tudásom kimerül abban, hogy Lilivel csinálok egy Ubis bootos penrájt, és feltelepítem, majd használom. Mindíg kinevezek egy Linuxos notit amin majd megtanulok linukszolni, és amint ez megtörtént, akkor kihagyhatatlan ajánlat miatt el is adom a gépet.
(Kb 3 db. Lenovo T61-gyel játszottam már el ezt..)
Most vagy sikerül életre keltenem egy HP NX valami Pentium M-es gépet és azzal fogom ezt véghez vinni, vagy egy Amilo fogja ezt a szerepet betölteni, csak ez még a jövő zenéje. (Mindkettőbe kellene RAM, csak sajnálok sokezeré' DDR2 SoDimmet venni.)Telepítéskor megadod, hogy a winyó bootszektorába tegye a loadert (disztrótól függően Grub vagy Lilo) és az már jó esetben be tudja bootolni az olvasóban levő CF-et. -ha nincs benne a gépben a CF,vakkor viszont gond nélkül indul a Win, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest