- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #64 üzenetére
Azt ehhez tegyuk hozza, hogy amit en lattam a videokban, es amirol a tobbiek is beszelnek velhetoen, azok ilyen 1sec-nel is rovidebb akadasok, holott az fps-ed vegig stabilnak tunik, van ekinek ez egyaltalan fel sem tunik, szoval lehet nalad is meg volt. Nem azt mondom, hogy hulye vagy, meg vak, felre ne erts, de en minden videoban lattam, szoval tuti letezik a jelenseg ezek szerint :S
A divinity 2-ben volt ilyen, tukorsiman ment a jatek, megis olyan hulye erzese volt az embernek, hogy valami nem oke.
Es ami fura, hogy a resi 7-nel a vr-os formak gameplay-eben is eszreveheto, pedig ok ps-en toltak :S -
kolopele
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #64 üzenetére
Ez a játék okoz érdekes anomáliákat, mindenki mást ír róla más fórumokon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest