- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem, valójában ti akarjátok elterelni.
nekem az a véleményem, hogy az algoritmizálást kellene először tisztába tenni, arra pedig alkalmatlan az, hogy mindenki más úgy kezdi, hogy válasszon egy nyelvet.először ékes magyar nyelven kellene algoritmust írni. ezért mondtam, hogy hagyjuk ott a programozás topicot.
-
repvez
addikt
A célom, hogy hobby szinten itthon saját magam tudjak önállóan kis progikat írni később játékot a magam szintjén.
Senki sem úgy született hogy tudna programozni, de minden oktató könyv ezt feltételezi.
Igen kaptam linkeket kurzusokhoz, de a munkám mellett nem tudok részt venni ilyeneken főleg nem fizetőseken, igy az offline megoldásokat preferálnám.DE ahogy az utolsó hsz-emben is leírtam jobban és könnyebben menne ha ezt úgy tudnám megtenni, hogy egy nagyobb volumenű dolgot kezdenék az alapoktól bövitgetve megtanulni a dolgokat.
Elhiszem, hogy sokan úgy tanulják a dolgokat, hogy sok kis progit írnak,de én a jelenlegi programozói tudásommal nem nagyon tudom, hogy mondjuk az említett kamatszámításos kis program, hogy fog nekem segíteni a későbbiekben ahhoz, hogy egy repülő modell a fizikának megfelelően mozogjon.
Nem tereltem el a szót pont inkább irányba állítottam, mert a felhozott példa nem azt a célt szolgálta amit szeretnék majd. ÉS nem akartam, hogy leragadjunk ennél és csak ennek a megoldása legyen a téma.
Ahogy azért más is írta, nem teljesen vagyok egyedül a gondommal csak míg az egyetemen a tanár vagy a hallgatók egymásközt el tudják magyarázni a mikénteket addig egyedül ad hoc módon ez nehézkes.A kép nem beszólogatásnak szántam, de a kezdők sztem pont igy vannak vele.
Sajnálom ha magadra vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest