- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Sajnos a becsület és a közös tisztelet, mint olyan ma már nagyon ritkán található meg, ezért is örülök ha olyan ember akad a horgomra aki korrekt és becsületes. Ritka az ilyen, de inkább várok, mint hogy elsiessem és beleugorjak egy csapdába.
Amúgy én is utánanézek a dolgoknak, mikor cserélek/vásárolok. Ha ez történetesen expresszen, aproneten vagy itt mobilarenán megy, akkor az első kör az IWIWes ellenőrzés, mert gyakori a más név megadása. Vaterán általában végigolvasom az értékeléseket, itt nekem ennyi elég. Nem sokan vállalnák pl. hogy árnyék vetül 40 pozitívukra egy friss negatívval.
Várom a tanulsággal szolgáló átveréses történeteket! Hátha tudunk valamit tenni az ügy érdekében!
-
Vakegérke
félisten
Óvatosan meglesem, hogy kivel boltolok. Legyen ez akár itt, akár vaterás akció. Lekopogom, még nem vertek át.
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller
üzenetére
az olyanoknak nincsen becsülete...
múltkor olvastam egy jót a kivel érdemes vigyázni totyikban:
srácnak megérkezett a táp, lefüstölte, aztán szétszedte és azt mondta h már eleve rossz volt(akkor minek dugta rá a csodamasinára??)
és persze követelte vissza a pénzét
feletehetően fordítva dugta a tápot... vagy rossz volt de akkor minek dugta rá, minek szedte szét.... -
gamerkiller
senior tag
Szerencsére nekem még nem akadt gondom a hardver aprón ilyennel, pedig volt aki már előre is küldte a procit (HERR Z).. Nem értem miért jó 10-20k-ért feltenni a becsületet, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest