Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Sajnos a becsület és a közös tisztelet, mint olyan ma már nagyon ritkán található meg, ezért is örülök ha olyan ember akad a horgomra aki korrekt és becsületes. Ritka az ilyen, de inkább várok, mint hogy elsiessem és beleugorjak egy csapdába.
Amúgy én is utánanézek a dolgoknak, mikor cserélek/vásárolok. Ha ez történetesen expresszen, aproneten vagy itt mobilarenán megy, akkor az első kör az IWIWes ellenőrzés, mert gyakori a más név megadása. Vaterán általában végigolvasom az értékeléseket, itt nekem ennyi elég. Nem sokan vállalnák pl. hogy árnyék vetül 40 pozitívukra egy friss negatívval.
Várom a tanulsággal szolgáló átveréses történeteket! Hátha tudunk valamit tenni az ügy érdekében!
-
Vakegérke
félisten
Óvatosan meglesem, hogy kivel boltolok. Legyen ez akár itt, akár vaterás akció. Lekopogom, még nem vertek át.
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller
üzenetére
az olyanoknak nincsen becsülete...
múltkor olvastam egy jót a kivel érdemes vigyázni totyikban:
srácnak megérkezett a táp, lefüstölte, aztán szétszedte és azt mondta h már eleve rossz volt(akkor minek dugta rá a csodamasinára??)
és persze követelte vissza a pénzét
feletehetően fordítva dugta a tápot... vagy rossz volt de akkor minek dugta rá, minek szedte szét.... -
gamerkiller
senior tag
Szerencsére nekem még nem akadt gondom a hardver aprón ilyennel, pedig volt aki már előre is küldte a procit (HERR Z).. Nem értem miért jó 10-20k-ért feltenni a becsületet, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest