Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
üzenetére
Jó hát én se stock ICS-t használok, de tetszett a sima is. Sokan panaszkodtak a legelképesztőbb bugokra, nálam semmi olyasmi nem jelentkezett, alapvetően meg voltam vele elégedve, egy hiba volt, amit én is tapasztaltam, a gyári böngésző nagyon lassan renderel, de a Nexus S 4G portolt 4.0.4-es ROM-jában javítva lett. Szóval nem sokára itt lesz a hivatalos változat is. Ilyen lassulás nálam nem volt tapasztalható, sőt jót tett a frissítés a sebességérzetnek. (A mostani főzött meg 800 MHz-re downclockolva, illetve proci feszültséget visszavéve is szélvészgyors...
) Persze ez már nagyon off, szóval bocsi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Persze ez már nagyon off, szóval bocsi. 
(2007) Egyébként, az ICS már nem olyan rossz ebből a szempontból - attól függetlenül, hogy nekem nem tetszik.