Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van még egy kis gondom az Apple TV 4K (2nd gen) boxommal
Erre lenne valami javaslatotok?Samsung TV-vel használom. A TV távirányítója mindent kezel a Box-on patentul, kivéve azt, hogy bekapcsolja a Box-ot. Ezért beálíltottam, hogy soha ne kapcsoljon ki. De egy idő után így is kikapcsol és minden nap meg kell nyomni az Apple saját távján a bekapcsológombot
-
Sziasztok!
Az létezik, hogy Apple TV 2-n Plexben ha elindítok egy filmet, akkor mielőtt lejátszaná, betesz egy reklámot? Talán Apple TV+ reklámot!?
Találkoztatok ilyennel?
Köszi! -
Apple TV+ ra nem tudok bejutni, mert
-
Amúgy megjött az eszköz
Apple TV 4K 2022 128GBCsúnyán szivat. Nem tudok beregisztrálni az Applenél azzal az email címemmel, amivel szeretnék, mert azt mondja, hogy azzal már regisztráltak. Ha jelszó emlékeztetőt kérek, akkor bekéri a születési dátumomat, amire viszont azt mondja, hogy náluk nem ez van nyilván tartva. És ezze patt helyzet, semmit nem tudok csinálni.
OK, nem szívesen, de megpróbálok más email címmel beregisztrálni. Arra meg azt mondja, valszeg a megadott telefonszám miatt, hogy "NO NO, mit képzelsz, másik email címmel is akarsz regisztrálni? Használd az eredetit!"
Itt csúnyát mondtam.Végül beregeltem egy másik telefonszámmal.
Úgy látom, hogy írni nem lehet nekik, ezügyben, csak telefonon felhívni a supportot. Azt még megpróbálom, de ha az is ennyire felhasználóbarát módon fog menni, visszaküldöm a picsbe az boxot és az életben nem veszek többet semilyen Apple terméket.
-
válasz
Csabi1984 #7831 üzenetére
Köszi!
Nálam is alig akad film, vagy sorozat, amit nem ismer fel.
Nekem is felismer 200-ból 199-et. De pont azt az egy sorozatot, amit adnak most a tv-ben, de a feleségem lemaradt róla és szeretné megnézni, ezért elrohanok és megveszem és ülök a tv elé, hogy együtt megnézzük, de csak nézünk mint a fax, mert nem látunk semmit... úgyhogy vissza a gép elé és nyomozás, meg átmásolás és újra keresés és ..
Ismerős a szitu?Köszönöm szépen, képben vagyok plex-el. Nem is ott tettem fel a kérdésem
Köszönöm szépen, de teljesen rendben van a plexem.
De ez tökre nem ide való téma. -
válasz
captainnemo #7827 üzenetére
Hálásan köszönöm a válaszod, de úgy tűnik, hogy nem nem fogalmaztam érthetően. Mert így sajna köze nincs a válaszodnak a kérdésemhez.
Bocs, de tényleg.
Egyébként tényleg köszönöm, hogy szántál a válaszra időt és energiát!!! De tényleg!
Ha esetleg a választ is tudnád, az + ... -
Sziasztok!
Sosem volt még semilyen Apple termékem, ez lesz az első holnap:
Apple TV 4K 2022 128GB
Mert midnenhol azt írják, hogy media playerben arra, amire nekem kell, ez a legjobb.
Néztem yt videókat és tényleg ba gyorsan tűnik. A felület is szimpi.Azt szeretném kérdezni, hogy erre a problémámra tud-e megoldást!?
Plexet használok. 99% semmi bajom vele, de néha kiidegel. Van néha olyan sorozat, ami hiába van a lemezen, mivel nem ismeri fel a Plex Server, meg sem jeleniti a lejátszási listában. Biszbaszolnom, trükköznöm kell, hogy megjelenjen a Plex kliensben a tv-n. Elegem van belőle.
Apple TV-ben van olyan lejátszó, ami ha nem is csilivili, borítókép meg lírás, meg minden, de legalább mutatja, hogy mi van a megosztásban és le is jácccccaaa?
(Mondjuk a Kodi talán ilyesmi volt!?)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest