Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ha a támogatottság miatt kérdezed, akkor azzal nincs gond, bőven megfelelő tartalom fogyasztására és még néhány évig biztosan támogatott lesz. Kodit szerintem értelmetlen telepíteni, mivel nem teljes értékű, sok kiegészítő nem működik illetve vannak jobb lejátszók és sok minden külön alkalmazásból is elérhető. Szerintem az N2 nem válik feleslegessé, Apple TV 4K-t és Khadas Vim3Pro-t használok, szépen kiegészítik egymást, zene (Airplay és közvetlen lejátszás) és 1-2 Kodiban futó kiegészítő és néha saját tartalom fogyasztására a Vim3-at használom, stream-re, saját tartalom fogyasztására az Apple TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék hozzá Deepcool Mystique 240 vihütő
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest