- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4492 üzenetére
Igazából tudja azt ami nekem kell csak nem kényelmes. Kodiban úgy rendezek mindent olyan sorrendben és olyan skinnel ahogy nekem tetszik! Infuseban kirakom kedvencekbe az emby könyvtáraimat és összes vissza sorrendbe rakja! Ha listanézetet használnék (jobban tetszik) és hozzáadás dátuma szerint rendezve akkor sorozatoknál a részeket össze vissza keveri! Kodiban akár könyvtáranként máshogy tudom rendezni ahogy tetszik! Meg van egy két kényelmi funkció. Amúgy már csak infuse-t használom, hogy szokjam és persze nem tragikusan kényelmetlen de azért ezen lehetne mit javítani. Viszont nagyon stabil, gyorsan szinkronizál emby-vel (pillanatok alatt) és végülis mindent tud ami kell nekem csak kicsit macerásan, ennyi.
Megláttam ezt a lehetőséget kodival és érdekel, hogy működik e vagy csak lehúzás. Hátha valaki próbálta már itt. Úgyhogy csak érdeklődtem semmi más.
Nem akarok más eszközt használni apple tv mellett mert jó mindenben! Médialejátszóként is kiváló nekem! Tökéletes kadenciahelyes lejátszás mindenhol ahol fontos és még soha nem láttam egy ici pici röccenést, akadást lejátszás közben! Ezt semelyik másik lejátszó nem tudta ilyen tökéletesen csak talán a coreelec de már nincs olyan eszközöm. Egy tv box lesz a apple tv mellett egy mecool km6 deluxe és az is csak chromecast miatt. Másra nem kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest