- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lássuk csak:
1. Szerintem semmilyen smart TV-nek nincs értelme. AppleTv-t midenkinek. A távirányítója igényel egy kis megszokást, a hagyományos 2-3 csatornát is nézek egyszerre a reklámoktól függően embereknek nem fog tetszeni, de amúgy elég jó (is lehetne).
2. Youtube-ot használok rajta csak én Infuse-t, de az általad írt programok is kiválóan működnek a felhasználói tapasztalatok szerint.
3. Konkrét nincs, de szinten minden nap megy az esti Youtube és a sorozatok Infuse. Továbbá be van állítva homekit központnak, ez érdekes extra (pontosan tudom, hogy mikor ébred fel a feleségem, mert be van állítva az ablaknyitásra értesítés), de semmi több
4. Lehet több eszközről is használni, sőt több AppleId fiókot is meg tud különböztetni.
A TV már csak megjelenítésre van, főleg most. Sajna még az online stream nincs olyan minőségű, hogy a kábeltv-t lemondhassam. Ha sportot akarok nézni, azt még a TV-n nézem (Kézilabda, Forma1).
Kislányom most múlt 1,5 éves és mivel van airpods-om is vígan tudtunk feleségemmel sorozatot nézni, míg ő aludt (nem csúszik a hang a képtől). Nagyon szeretem.
Eszközpark, amivel használjuk: iPhone Xs, iPhone SE (2016), airpods (gen1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest