- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Köszönöm mindenkinek és szívesen!
Holnap még bővítem a leírást, nyüstöltem tovább a Gps-t és több programmal si de ugyanúgy nem ment. -
8nemesis8
veterán
Köszi a leírást, megint ez a fránya GPS. Egyébként sok romban szarakodik, sok beállítás miatt. Lehet még többet is hagyhatnád pozicionálni 1 óránál... Tapasztalat, igaz nem ICS esetén...
-
Cooler96
aktív tag
Gratulálok,nagyon jó összefoglaló lett
(nálam a gps tökéletesen ment)És elvileg van benne face unlock,még használtam is,csak nem sok értelmét láttam.(meg hát előre lelövöm a poén:aksitól ne várj sokat,borzalmas)
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen, jó lett. Jó hogy ennyi képernyőfotót raktál fel.
-
Regiee
aktív tag
Nagyon szívesen és köszönöm szépen!
A gps nálam se működött egyáltalán, próbáltam több programmal de meg se nyikkant. -
bubus66
nagyúr
Nagyon jó lett, a leírás köszönjük. Én is ki próbáltam, és mint a Black topicban már be linkeltem a zöld képet, amit a hátsó kamera ad be lépéskor, ezért ide nem akarom már betenni. A gyorsaság az szerintem is jó volt.Akkor nem csak nálam nem működött a GPS?
-
Recon666
Közösségépítő
Köszi a leírást! Lehet hogy kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged