- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz
Pityuka177 #67 üzenetére
Ezt hatalmas!
Mar lopom is -
Gustavson
tag
Én találtam nektek egy helyet, ahol még fent van pl.: Win1.0 is
Mini OS-ek lapja
Letölthető cuccokkal -
sagvary
aktív tag
A Win 95 OSR2-vel próbálkoztam, a cd-n szerepelt az USB támogatással szöveg, de sehogy sejött össze, pedig úgy rémlik annak idején a céges gépemen is volt USB 1.0 (233-as mmx/32mb) és működött ugyanilyen op rendszer mellett.
Elkezdtem próbálni a Win 98se-t, egyenlőre ütköznek az eszközök és a video drv nem okés.
Ez se sima ügy, ha összejön, akkor gostolni kellene, mert úgy is össze fog omlani. -
eziskamu
addikt
A win95 ben hivatalos USB és AGP támogatás az OEM Service Release 2-es változattól van (vagy mi is a neve). A helyedben ha nosztalgiázni szeretnék, Win98SE-vel próbálnám Pentium és minimum 16 (inkább 32) mega ram esetén. Az alá már vannak rendes külső gyártós pendrive driverek és rendes WDM meghajtóprogi támogatás, USB és AGP támogatásról és még több beépített driverről nem is szólva.
-
-
-
sagvary
aktív tag
Nagy kedvet kaptam arra, hogy egy Win95-ös régi gépem is legyen. Megvettem egy Compaq pc-t, de csupa kinlódás megszerezni a drivereket a régi cuccokhoz, pl SB 16 Vibrához, Compaq hálókártyához, ja és az USB se akar feléledni. Az ember már az utóbbi Windowsok miatt alig hiszi el, hogy ez a régi op rendszer alig ismert fel hardvereket.
-
Pityuka177
újonc
Én tök máshogy emlékeztem a Ballmer-es idézetet illetően. Utánanéztem és az én emlékeimet igazolta amit találtam:
Amikor Bill Gates piacra dobta a Windows 98-at, a következőket jelentette ki egy sajtótájékoztatón:
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógép ipar, akkor ma 25$-os autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint."
...és íme a válasz, melyre a GM csúcsmenedzsere válaszolt, fizetett hirdetés formájában:
"Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése során, azok a következő tulajdonsággal rendelkeznének:
- Az ön autója ismeretlen okokból, naponta kétszer leáll.
- Az útburkolati jelek újrafestése esetén, Önnek új autót kell vásárolnia.
- Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani, és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort, újra kell installálni.
- Az autója minden külső ok nélkül, kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni: Egyszerre kell elfordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset, és megnyalni a rendszámtáblát.
- Az autó megvétele esetén, Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, az autója, 50%-al lassabban megy.
- A légzsák-rendszer kioldása előtt, megkérdezi: "Biztos benne?"
- A motor leállítása, kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges."Na így már elgondolkodtató!!!
-
Vegtor
csendes tag
Nekem a kedvenc Win95 duma ez volt. A windows hibát észlelt a hiba oka: A windows megállapította hogy ez nem egy windows operációs rendszer.(hát akkor mi?)
mindenesetre jókat röhögtünk régen ezen. -
ruti
Közösségépítő
sajnálom a cikkírót, mert kiahgyta a felvezetésből, hogy kinek szánja az írást, és milyen tartalmi mélységű (azaz: ez bizony átlag felhasználóknak, sztech iránt érdeklődőknek szól!)
ugyanakkor örömmel töltheti el, hogy profi informatikusok is végigolvasták, és hozzászóltak (persze általában keményen, de az építő jellegű kritikát kell mögötte meglátni, nem a fikázást)
X-Master!
szerintem ne csüggedj, told fel a következő részeket,
csak a cikkeket befejezés előtt olvastasd át mással is, az nem szégyen, csomó megjegyzése lesz, amit te észre sem veszel, mert enm látod a fától az erdőt
(ezt nagyban lektorálásnak hívják, vagy mi)
-
eziskamu
addikt
Ez nem volt meg már az OSR2-es (vagy milyen) változatban is? Mert ilyet láttam 486-oson (486-os lapban 586-os AMD vagy Cyrix proci volt asszem ) Win95-el is (bár lehet tévedek és win98 volt).
Az ISzK-ban volt 3 ilyen letöltőgép annó. Amikor még a Fornax jelentett is valamit.De jött Hardver Zoli és rendet vágott
-
Ja, én arra gondoltam, hogy a 98 felülírta a BIOS lemezkezelését, így maga tudta detektálni a winyókat, ez a 95-ben még nem volt.
Sokszor csináltam olyat, hogy a BIOS-ban nem volt humorom / siettem bedetektáltatni a vendég HDD-t, így csak bedug, gép be, rendszer elindul winnyóz látja. Sajátjaim persze fixre be voltak lőve, hogy az autodetect ne vigye a bootidőt. -
proci985
MODERÁTOR
jaja, a Tanenbaum féle a legjobb. BME könyvesboltban is lehet kapni (meg gondolom máshol is), annyira azért nem drága (bár párezer forint). ha tényleg mélyebben érint a téma, akkor viszont érdemes rá beruházni, későbbiekben is kellhet. bazinagy kék könyv (ilyen 1200 oldal).
nekem is van belőle, pedig azért annyira nem sűrűn nem vettem egyetemi tankönyveket.
-
Zolien
csendes tag
Mármint #5-re gondolok. Kernelek, belsõ lelkivilágok. Kérek szépen irodalmat.
Mégvalami: többen írtátok, hogy ez egy jó írás. Nem, baromira nem az, mifelénk az ilyen "stilisztikát" már általános suliban sem fogadták el. Országosan látogatott siteon vagyunk, a színvonal megõrzése érdekében igen is oda kell dörgölni mindenki orra alá a munkája értékét. Ha ez egy kritika kell, hogy legyen, akkor csak bízhatunk abban, hogy a szerzõ azt építõként definiálja, s a Part II-ban már nem találkozunk szóismétlésekkel például. Kíváncsi vagyok mi kerekedik ki a dologból, hajrá! -
hcl: Azt hiszem egyetertunk: [link] A 95 a VFAT-hez a config.sys-ben toltott be egy TSR-t.
X-Master: fordits ra kicsit tobb idot, mert tobb targyi tevedes is van benne. Van amit tobbszor megismetelsz par mondaton belul. Peldak:
"dokumentumaim nem futottak rajta" - Egy dokumentum nem fut, max nem tudod megnyitni
"sok számítógépben két darab hajlékonylemezes meghajtó volt" - A tobbsegben egy volt, amikor ketto volt (5.25 es 3.5), akkor mar volt altalaban merevlemez.
"és elindítja az illesztőprogramokat (DOS-ban pl. config.sys)" A config.sys nem illeszto program. Az egy configuracios allomany
64 bites gepek - Adott orajel alatt nem tud tobb utasitast vegrehajtani 64 bites modban, mint 32 bitesben
"DOS (Disk Operating System) volt az egyik első szélesebb felhasználói rétegek számára is elérhető rendszer" - Biztos? CP/M Vegulis a DOS is egy CP/M klon
"Persze ezek legtöbbször nem egyeznek meg ... vagy más speciális Microsoft rendszer (például az XBOX-okban). " - rendszerek. A hosszu kormondatokat erdemes lenne feldarabolni, nehezen erthetoek es egyeztetesi hibakkal terheltek.
"visszafele való kompatibilitás" - ne haragudj, de ezen tobben is jot derultunk. MS es a kompatibilitas...A tema egyebkent erdekes lenne.
-
válasz
steadywarp #54 üzenetére
Ez alapján igen, csak ugye a magyar info oktatás - felsőoktatásban is - olyan "szakembereket" termel ki, akik nem biztos, hogy össze tudnak rakni egy gépet, illetve feltetnni egy oprendszert, Linuxot meg ha egyszer láttak életükben. Ez elég komoly gátja a Linux elterjedésének azért.
Engem szoktak hülyének nézni, hogy otthon Linuxom van.
Kösz, winnyózt látok eleget a melóhelyemen, elegem is van belőle@ #37 frescho : A Win9x -ből a winyókezelést pl. csak a 98 vette át, azaz ha az alatt a bIOS-ban nem detektltál be egy winyót, az látta. A 95 még nem.
@ #43 : Kezdők meg el se olvassák, mert facebook / torrent egész nap :S
-
steadywarp
tag
" A Linux disztribúciók nagy többsége ingyenes, ezért vállalkozások és kispénzű felhasználók körében vonzó alternatíva lehet." Magyarországon akkor 98% linuxnak kéne lennie
várjuk a következő részeket
-
proci985
MODERÁTOR
az úgy okés
zárójelben: páran amiatt buktak ki (valószínúleg), mert bizonyos egyetemeken (az egyiken biztos) ez operációs rendszerek tárgyból a zárthelyi beugróján kivágják az embert ilyen pongyola megfogalmazásért. a szakdolgozatról sokan 30kredites diplomamunkára asszociáltak, annak a felvezetésére tényleg erős lett volna.
arra amire szánod, arra jó lehet, de tényleg érdemes átolvasni, hogy stimmelnek e az állításaid.
-
szki
őstag
Volt alkalmam 6.x Dostól minden op. rendszert kiismerni
Retro érzés fog el!
Windos NT 4.0-át se próbáltad? És a Win95-öt hagytad ki az életedből! Megjelenése fantasztikus volt. Emlékszem 1995 nyarán egy 486 DX 40MHz-es gépre tettem fel. 4MB ram, és 420 MB-os HDD... VGA talán 512kB-os videorammal volt valami csoda. Tesóm kb 7 évig használta szövegszerkesztésre, és modemes internetre, amíg ki nem purcant az alaplap -
X-Master
tag
válasz
hibavissza #48 üzenetére
Mint mondtam, nem diplomamunka, csak egy okj-s szakdoga.
-
hibavissza
veterán
...azért továbbra is kíváncsiak vagyunk hol tolerálják egy "diplomás" ilyen szintű írói vénáját...
-
Syl
nagyúr
Akitől eredetileg ellopták nem csinál semmit,
Senki nem lopta el tőlük. A Xerox begyepesedett agyú vezetői nem láttak tovább az orruknál és meghagyták a fejlesztői osztálynak, hogy mutassák meg az érdeklődőknek az Alto-t (ami mellesleg nemcsak a grafikus felhasználói felületet, hanem az ethernet hálózatot és a csoportmunkát is jelentette).
-
-
Geri9159
tag
De szeretem az olyat amikor valaki ellop valamit aztán tőle is ellopják és haragszik rá amiért ellopták. Ez a gyönyörű.
Akitől eredetileg ellopták nem csinál semmit, mert már az öröm neki hogy szét marja egymást a két fél.(#40) Syl Ok ez így már más de még mindig szép sztori.
-
Syl
nagyúr
A történet úgy teljes, hogy az IBM megkereste Bill Gatest és csapatát, hogy készítsenek a készülő PC-re egy operációs rendszert. Mivel az MS akkoriban programnyelvekkel foglalkozott, Bill átküldte az IBM embereit Gary Kildale-hez, a CP/M atyjához. Sajnos(?) Gary nem volt otthon és a felesége (Dorothy?) fogadta a vendégeket, de kekeckedni kezdett a titoktartási szerződésen, ezért a "kékingesen" visszamentek Billhez. A többi már történelem.
szerk.
(#39) nyunyu
Egerrel kezelheto ablakozos oprendszer otletet Steve Jobs "leste el" a Xeroxtol, aztan Gates tole.
Pontosabban: Steve Jobsnak bemutatták az Xeroxban az Alto-t, erre az Apple elkezdte fejleszteni a Lisa-t. Steve felkérte Billt hogy az MS írja át a programnyelveit az új Apple gépre (is). Amikor Bill felismerte a grafikus felhasználói felületben rejlő lehetőségeket, akkor ő is elment a Xeroxhoz. Tehát direktben Gates nem Jobstól "lopott". -
nyunyu
félisten
Nem csak DOS vásárolták meg, anno az első windows-t is a xeroxtól és az apple-től koppintotta és több kisebb vállalattól vásárolta meg.
Egerrel kezelheto ablakozos oprendszer otletet Steve Jobs "leste el" a Xeroxtol, aztan Gates tole.
Az mas kerdes, hogy Jobs az utobbi muveletet szimpla lopasnak titulalta, azota ruhelli Gates-et, amiota a Microsoft tobb penzt csinalt "Jobs otletebol", mint az Apple.
-
válasz
#65675776 #27 üzenetére
A Win9x a kovetkezok kezeleset vette at a DOS-tol, miutan betoltodott:
hardver kezeles (I/O, interrupt)
file rendszer kezeles
memoria kezeles (fizikai es virtualis)
programok kezelese, utemezese
User I/OVan meg valami mas feladata egy oprendszernek? Az teny, hogy alatoltak egy DOS-t, amit a betoltesnel, safe modban, illetve driver hinyaban alapveto I/O-ra (merevlemez, file rendszer, CD...) hasznalt. De egy shellnel sokkal tobb, mint amilyen peldaul az X window.
-
nyunyu
félisten
De attol még konfig fájl volt
Na es? Nem kotelezo a rendszerfajlokat io.sys, msdos.sys-nak hivni.
Boot szektorban van megmondva, hogy megis milyen fajlokat toltson be.PC-DOS-ban pl. ibmbio.com, ibmdos.com van az io.sys es msdos.sys helyett.
Win95-ben csak kompatibilitasi okokbol maradt msdos.sys a fajl neve, mert egy rakas program azt vizsgalta, hogy van-e msdos.sys a gyokerben, ha nem volt, akkor bugzott ezerrel.
Persze ezen programok nagy resze Microsoft termek volt, buktak is emiatt egy pert az IBM ellen, miert nem megy a Win3.1 PC-DOS alatt cimmel. -
Psychonaut
veterán
Szakdolgozatom témája a Microsoft operációs rendszerek a XX. században volt.
Hát, a Microsoft operációs rendszerek a XIX. században témában valóban elég nehéz lenne szakdolgozatot írni.
-
nyunyu
félisten
"A DOS (Disk Operating System) volt az egyik első szélesebb felhasználói rétegek számára is elérhető rendszer." - Akkor a CP/M az mi volt
Plane, hogy a DOS eredetileg nem is Microsoft termek, Gates bloffolt az IBM oprendszer tenderen, aztan amikor megnyertek, akkor ment a fejvakaras, hogy de hat nincs is PC-n mukodo oprendszeruk, igy gyorsan vettek egyet 50k USD-ert, aztan elneveztek MS-DOS 1.0-nak.
-
eziskamu
addikt
-
nyunyu
félisten
Ja meg az msdos.sys már csak egy konfig fájl volt a win95-től kezdve.
Ha lecsupaszitottad a Windows konyvtarat, csak a Command alkonyvtarat hagytad meg belole, meg atirtad az msdos.sys-ben, hogy ne toltse be a GUI-t, akkor egy teljes erteku DOS-t kaptal.
Win98-cal ugyanezt eljatszva bepotyogted a c:\ moge, hogy ver, aztan valami ilyesmit irt ki:
"MS-DOS 7.1 Copyright Microsoft 1980-1998"Elozo melohelyen szivtam egy b*zi Via chipsetes ipariPC-vel, aminek a memoriakezelese mindig megborult DOS alatt, vegso elkeseredesben Win98 mogott levo DOS-sal is probalkoztam...
-
Syl
nagyúr
Az előttem szólók írásai mellé én csak két gondolatot tennék hozzá:
1. Az cikk elején található idézet tudtommal Bill Gatestől származik, a win98 bemutatóján. Érdemes lenne a GM válaszát is megemlíteni
2. "A DOS (Disk Operating System) volt az egyik első szélesebb felhasználói rétegek számára is elérhető rendszer." - Akkor a CP/M az mi volt?Kerti grill?
-
proci985
MODERÁTOR
...meg akkormár bele lehetett volna írni, hogy az OS feladata a hardver elrejtése is a felhasználó elől, nem csak a kezelése.
ugyanígy, a grafikus és a szöveges felületeknél is van előny is, hátrány is. pl a szövegesnek kicsi a sávszélességre az igénye (magyarul távoli managementre jó), lehet kötegelni/batechelni a feladatokat (.bat fileok valaki?
), nem kell GUI és parancssorból bizonyos dolgok egyszerűbben elintézhetők, a grafikus meg jól megcsinálva ergonómikusabb (katintani általában egyszerűbb, mint beírni egy sokparaméteres parancsot, de minimum kevesebb dolgot kell megjegyezni/ábrákat könnyebb betanulni).
meg ha már MS, akkor szerintem meg lehetett volna említeni, hogy nem csak otthoni rendszereik vannak (jellemzően 1, maximum két processzorral), hanem multiprocesszáltak is. valamint, a Windows egész jól alakítható (a Linuxhoz hasonlóan), adott esetben beágyazott rendszerekben és real time rendszerekben is valamilyen szinten használhatók (utóbbira példa az Ardence RTX windows alatt és az RTLinux). legalábbis a windows mobile is meg van említve, aminek 9%os a piaci részesedése (2009q2 eladások alapján).
más: a megfogalmazás tényleg picit pongyola, bár tényleg jól érthető.
"Végül is DOS alatt futó WinNT emulátor volt a család" ezen befeküdtem
-
eastsider
nagyúr
hát... ez kb olyan szintű, mint az info alapismeretek ÉRETTSÉGI tételeim... vagyis nem sok
ez valamelyik OKJ-re szakdoga? vagy hova? -
eziskamu
addikt
válasz
#65675776 #24 üzenetére
Végül is DOS alatt futó WinNT emulátor volt a család
frescho: A Milleniumban lényegében a command.com-ot hagyták el. Bizonyos telepítő progik még használták a command.com-ot 95-98-SE alatt rendszerindítás-újraindítás során, de a milleniumnál erre már nem is volt mód, és talán a ME is máshogy oldotta meg (vagy ezekből a progikból új verzió kellett
). Rég volt, nem emléxem már.
Ja meg az msdos.sys már csak egy konfig fájl volt a win95-től kezdve. -
Egyébként tényleg, hol lehet ilyen szakdoga téma?
Mert nekem is egy átfogó témánál a saját munkát hiányolták (lett bele hát).
Meg azért... Én már azon is fogm a fejem, amikor egy házi konferencián (szakkoli) valaki a flashjátékok hatásáról tart előadást.@#8 cskv : És nem... Én is meg szoktam lepődni
-
lorcsi
veterán
te jó isten....
ettől csak az volt szarabb, mikor egy barátom 25 oldalas szakdogát adott be valami gyenge történelmi témáról....olyna volt mint egy lehletnyivel nagyobb középiskolai beadandó.
neki meg arra diplomát adtak -
DopeBob
addikt
GDF?
Bementem államvizsgára bemutatkozás első mondatuk hozzám: az általános rizsát hagyjuk, mi volt a saját munkája
-
zsigus
őstag
"Utóbbiak abban különböznek az előbbiektől, hogy processzoruk képes a 64 bites kódok futtatására is. Ez azt jelenti, hogy egységnyi órajel alatt több művelet elvégzésére alkalmasak, mint a 32 bites rendszerek."
Lehet, hogy csak én vagyok naiv de eddig azt hittem, hogy a 64bit-es rendszerek 'elméletben' azért gyorsabbak mert hosszabb a kódsorozat és kevesebb utasítást kell kiadnia az OS-nak.
De nem vagyok informatikus szóval javítsatok ki a tévedek, csak végiggondoltam és ez jött ki.
Amúgy jó írás, volt 1-2 dolog amit még nem hallottam. -
popp
aktív tag
Picit száraz a téma, de speciel engem érdekel. A megfogalmazott kritikáknak van némi alapja, de szerintem annyira nem vészes, hogy ne lehessen folytatni, hisz ez csak amolyan felvezetés volt. Ezután következik a rendszerek tényleges bemutatása, remélhetőleg összehasonlító jelleggel.
Ha irodalmi hivatkozásokat használsz, akkor kéne irodalomjegyzék is a végére, vagy pedig szedd ki.
Kíváncsi lennék, hogy a szakdolgozatod csak irodalomkutatásból állt, vagy volt valami általad hozzáadott érték is benne? -
-
Tsunami
senior tag
Nekem volt commodore 128-am is!
-
OS/2?
-
drherby
csendes tag
Nekem volt szerencsém Commodore plus 4, 16 ,Zx Sprectrum(vagy mi) valaha ezzel kezdtük a basicot ált iskolában.MAjd jött az xt.At 286. 386,486,Gimi végén már P1 sek.
Hm első laptopom 2005 ben egy Toshiba volt, celeron m mel.
De jó a nosztalgia -
Geri9159
tag
Nyilván nem szó szerint ez a szakdolgozata,módosította, hogy ha egy laikus el olvassa itt a Logout-on az is megértse miről is van szó.
Szerintem jó nekem tetszik várom a folytatást.
-
-
rolkaDb
aktív tag
Jó írás lett.
-
eziskamu
addikt
PŐLŐ leegyszerűsített magyarázatok:
memóriavédelem: a programoknak a saját memóriaterületük védett, és egymáséba nem piszkálhatnak.
multitask: programok látszólag egyszerre futnak,
- kooperativ: a Win3.1-re, win9x alatt a 16 bites programokra, és a MacOS9 és az alatti rendszerekre volt jellemző, ilyenkor a porgram maga is dönthetett asrról, mikor adja vissza a vezérlést a rendszernek, teret hagyva ezáltal más programok futásához
- preemtiv: az operációs rendszer (magja) vezérli teljes mértékben (a program prioritásától függően), mikor melyik program kap és mennyi gépidőt, és gyorsan váltogat ezek között a párhuzamosság illúziója végett.kernel: a rendszer csupasz magja, ezt kell elsőnek betölteni az operációs rendszerből. Attól függően, hogy mit tud alapból micro, hybrid és monolitikus.
A microkernel olyan mint az USA az államból ki van szervezve a legtöbb dolog céges környezetbe, a rendszermag csak a legszükségesebbeket nyújtja a legtöbb meghajtóprogram és szolgáltatás a kernel felett fut, ha valamelyik összeomlana, újraindítható, gyakorlatban ritka konstrukció.
A monolitikus kernel esetén sok szolgáltatás és meghajtóprogramok egyfutási szinten/memóriaterületen (nem kell, hogy egy fájlba legyenek) vannak a kernellel, ha valamelyik összeomlik, borul a rendszer (LINUX, némelyik BSD)
Hybrid kernel, a kettő között, van ami a kernel szintjén fut, van ami felette. Windows NT/XP/Vista/7, egyes BSD változatok és a MacOS-X jelenlegi változatai.Amúgy nem az olvasónak, hanem az írónak kéne érteni és megfogalmazni leegyszerűsítve.
-
eziskamu
addikt
Az operációs rendszerek osztályozásánál inkább olyanokra kellene koncentrálni mint pl memóriavédelem, szálkezelés, preemtiv és kooperatív multitask, és hasonlók megléte/hiánya, kernel tipusa. A win 3.1 pedig nem volt más mint egy a DOS képességeit kibővítő, a gép képességeit viszont kissé visszafogó programcsomag, és még a Win9x sorozat is támaszkodott a DOS-ra.
Mac-re meg igaz, hogy sok Windowsos programnak nincs portolása (de sokkal többnek mint gondolnád, régen (talán még most is) volt még IE és Office is), de a grafikus és tervező progik jelentős része portolva van (volt olyan CAD program, talán az ArchiCAD, aminek az elődje eleve csak MAC-re készült), valamint a BSD alapok miatt a jelentősebb Linux-os progik elérhetők MacOS-X-től kezdődően Mac-re.
Ez így még csak Easy-PC szintű írás -
misx
senior tag
Kihagytad a Windows 95-öt az életedből, ejnye-bejnye
. Az volt még egy szép darab, igazából a mostani Windows kinézet (tálca, asztal) onnan indult be. Ja meg a DirectX-es game-k.
-
Sanyo77
tag
Szerencsés ember vagy, hogy engedtek ilyen témáról írni.
Nekem addig nem fogadták el, amíg nem valammi saját kreálmányt adtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Első cikkem fog következni, melyből szakdolgozatomat is írtam. Várom a véleményeket!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest