Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Azt a mindenit !

-
-
feco72
Modder
Ez a von Slatt féle monitor és ibm billentyű. Majd mindenki ezt másolja. Pont nem ilyet szerettem volna. A két tartó 19. sz.-i angol háztartási gázlámpa tartója 10e/db ebay-en. Az alap fa, tapétával burkolva A szegély sima oldalszegély festve.
Nagyon elegáns és alapnak számít, ha valaki ilyesmivel akar foglalkozni. Szerencsére van magyar nyelvű leírás is róla ( Sztojanov Pétertől)
Mint írtam az első fa munkám volt. Meg monitor. Meg lesz még másképp is csinálva, most ennyire futotta úgy, hogy majd mindent nekem kellett kitalálni. Persze ez a modding lényege.
Másfél éve moddingolok, ezt egy éve kezdtem el, képzelheted mennyire értettem hozzá
. Ettől függetlenül nem akartam félredobni, hanem inkább befejezni.
Tanulok és csinálok ( a kis réz fejsze már pár dologba belevágott). A következő biztos precízebb lesz ( a szebbet nem merem állítani, mert az izlés kérdése), de más is. Épp most kezdtem bele egy új billentyűbe, amint kész leszek írok arról is. Ott már azért látható lesz az eltelt idő és gyakorlat mennyit javított rajtam..
Azért írtam neccesnek ezt a stílust, mert az ékszer minőségtől a rozsdás csövekig minden belefér. Egyébként meg nem tudom. Néha túlcicomázom a dolgaimat, máskor meg minimális a kedvenc. -
shaft72
tag
Gondolom ez lehetett a cél, de ennél a stílusnál bizony az ördög a részletekben rejlik; én azt javaslom, kis próbadarabokon fejleszd a tudásod, és ha már megy, akkor vágd egy ekkora fába a kis réz fejszédet

-
feco72
Modder
Nem szívom mellre, más miatt nem reagáltam. Ezerrel tervezem az új billentyűm és nem akartam, hogy elvonja bármi is a figyelmem.
Ha nincs kritika, akkor az ember elöbb-utóbb azt hiszi, hogy "tökéletest" csinált. Egyelőre van önkritikám és vannak akik kritizálnak szerencsére. A face-n és a black-mod-on is menet közben az a jó, ha jön visszajelzés.
A dícséret meg azért jó, mert jobban hízlalja a májat mint a szesz és önbizalmat ad. Na meg kedvet ahhoz, hogy az ember a következőnek is nekiálljon. Köszi mindenkinek

A steampunk amúgy is necces. Most a eurosteam-en is ment a vita mi a steam-diesel-tesla megmittudomén punk jellegzetessége. Kell-e fogaskerék vagy nem. Díszes legyen vagy egyszerű. Rozsdás vagy csillogó.Ezekkel nem foglalkozom, én steampunknak hívom a cuccaimat, majd nálam okosabbak besorolgatják ahova kell.
-
Tamás9x
őstag
Kegyetlen jól néz ki

-
shaft72
tag
Irtózatosan gány, kókány, sufni, még milyen jelzőt lehetne ráaggatni... de valahol bájos is

-
Oddløg
csendes tag
Szeretem a steam punkot, de ez nagyon nem lett bejövős mű.
Szorri. -
feco72
Modder
válasz
üzenetére
Mindenféleképp kell változtani rajta. Egyelőre megint félre lesz rakva, mert most egy spéci fa billentyűn kezdek le dolgozni, amin sok újdonság lesz (nekem legalábbis).
Amit itt tanuiltam, a talp-tartó, a monitor-keret és keret-tartó egymáshoz rögzítése. Ha csinálom a következőt, akkor már ezeket nem kell kitalálni.
Vagy valamilyen rézcső tartó-keret, vagy fa tartó-réz keretben gondolkozom, de ez még nagyon a jövő zenéje.
-
törölt tag
Szerintem egész jó ez V1-nek.

Nekem tetszik ahogy bekeretezted a monitort és a talp is rendben van, viszont a tartó/billentő keret tényleg nem esztétikus.
A porfestéssel még jobban el fog ütni, a desing irányvonalától. Minimál-nak minimál, de nem emberbarát.
Rézcső, vagy valami kőrkeresztmetszetű anyagból illene legyártani és a sarkait bőrrel beborítani, esetleg lekerekíteniVillágosabb/csillogó íves anyagot választva sokkal kevésbé fogja elvonni a figyelmet a képről. így megtarthatod ezeket az arányokat, és nem kell változtatni máson.

-
BlackSoft
addikt
Érdekes design

-
pockhome
senior tag
Nagyon jól néz ki, mutatós

24"-os monitorral még jobb lenne
-
-
weiss
addikt
Biztos nagyon ügyes vagy, de szerintem szörnyen csúnya

-
A szokásos minőség

-
feco72
Modder
+tvamos
Azóta rájöttem, hogy nem kell mindent a netről megtanulni.
. Nem volt rossz ötlet, csak ő festett utána. Azóta összeismerkedtem egy asztalos-restaurátorral és ELÖTTE kikérem a tanácsát. Készül az új fa billentyűzetem, ott is ő volt az első már az alapanyagnál is.#energy4ever
Kicsit sötét lett, de nem ijesztő. Valahogy a világos cuccok nem jönnek be annyira.
-
energy4ever
addikt
Igenyes mod, jo iras, szep vegeredmeny!
Viszont nekem nagyon horror filme illoek, en rendesen paraznek tole ha este ilyen lenne a napaliba. -
tvamos
nagyúr
Hat b@sszus! Megint fantasztikusat alkottal! Le a kalappal!
Nekem nem az izlesem ugyan, de akkor is, teljesen kesz vagyok tole!
Gratulalok!En is hegesztettem mar hasonlo keretet...
Nagyon kell figyelni, hogy ne huzodjon el, amikor hulik.
Vagy hat... ingyen mit varsz?
Jobb, ha az ilyet osszecsavarozza maganak az ember.(#4) joiner007 válasza feco72 (#3) üzenetére
A "mester" meg nem biztos, hogy tudott a pacrol. -
joiner007
aktív tag
nem semmi volt olvasni a ragasztó fűrészpor kombinációt
előre tudtam mi lesz a gond vele. Az csak olyan helyre jó ahol zománc/olaj festékkel van festve a fa valamilyen színre. Pácnál egyből előjön, hogy nem szívja be a pácot. Ilyen esetekre a folyékony fa a legjobb. Faáruházban kapható, különböző fafaj színekben. Még egy lehetőség ha nitrólakkot keversz össze a fa csiszolóporával (nem fűrészporával!) aminek minél kisebb a szemcsemérete.
Aki a ragasztós dolgot ajánlotta???
Egyébként nem rossz a kivitelezés......Ha fával kapcsolatos kérdésed van nyugodtan keress meg.....A fúrós esztergán is jót röhögtem

-
-
Xaels
félisten
Ötletes és jól kivitelezett munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Látásjavító szemműtét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ettől függetlenül nem akartam félredobni, hanem inkább befejezni.

. Ennél jobbat akarok majd csinálni a jövőben.
előre tudtam mi lesz a gond vele. Az csak olyan helyre jó ahol zománc/olaj festékkel van festve a fa valamilyen színre. Pácnál egyből előjön, hogy nem szívja be a pácot. Ilyen esetekre a folyékony fa a legjobb. Faáruházban kapható, különböző fafaj színekben. Még egy lehetőség ha nitrólakkot keversz össze a fa csiszolóporával (nem fűrészporával!) aminek minél kisebb a szemcsemérete.