Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sokan azt hiszik a visszaigazolás=értékelés, mert tapasztalat, hogy a legtöbb ember el sem olvassa mit kap, csak átfutja maximum... Prohardver... megvetted? Kattints... Jónapot. Aztán az értékelés része pont ki is marad. Főleg amikor újonccal üzletelek valamit, azután marad el a feedback, szóval gondolom nekik még inkább átláthatatlan, hogy most akkor mi van.
Engem már nem zavar, mindig adok, aztán ha kapok szuper, ha nem akkor megy így jártam. Olyan sok az utóbbiból szerencsére azért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Nem tudom miért vagyok ilyen szerencsétlen de már a sokadik üzlet után várom hiába az értékelést és a pontokat. Keveset...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest