- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
-
csoszogi
tag
-
Redneck
nagyúr
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Lenne egy igen hülye kérdésem egérügyben. Ma vettem egy X822087001 típusú Microsoft egeret. A bal oldali gomb hangja más mint a jobb oldali gomb hangja kattintáskor ( bal lágyabb, csendesebb, tompább).Eddig ilyennel még nem találkoztam ezért kérdezném, hogy ez most normális vagy sem.
Egyéb probléma nincs vele, jól működik... de ha ez hibára utalhat akkor kicserélem.
minden jót -
Redneck
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
Akkor úgy ígérgettél, hogy nem volt méltányolható alap. Nem nyújtottál még semmit, csak szórtad a sziporkát, hogy hú, majd te aztán...
Tessék, megtetted.
Szólt valaki is egy rossz szót? Nem.
Így kell ezt.Megvallom, pont az ígéretek miatt silányabb írásra számítottam. Kellemes meglepetés volt, hogy mégsem silány, sőt, vonzza az érdeklődőket, és a hozzászólásokat.
Kívánok sikeres pályafutást a blogodban, és ha elszánod rá magad, a címlapon is.

A helyedben törölném az ígérgetős bejegyzéseket. Nem vet rád túl jó fényt.
No persze jó esély van rá, hogy bekerülsz ide, de ez vele jár.
Utána már tiszta lesz a lapod, és elkápráztathatsz minket érdekesnél érdekesebb írásaiddal.
-
Redneck
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
Redneck
nagyúr
Munkahelyemen is van egy olyen az egyik gépnél de az szegénykém már nagyon szét van. Múltkor alig tudtam nyomni a bal gombját pedig anno jó kis egér lehetett irodai feladatokra.
Szerk:
Készítem a Samsung TV tesztet is csak képeket nem tudtam lőni még, valamint nincs kész teljesen. Nagyon kevés időm van sajnos.
-
Lenry
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Redneck
nagyúr
Be akartam tenni egy A4-tech optikait is de csak a SWOP-8K-t tudtam volna abban pedig nagyon nagyot csalódtam anno. Logitech dizájnt lekoppintották egy szar szenzorral megfűszerezve. Akadt, rántani nem lehetett és gagyi műanyagból volt. Nem akartam lehúzni mert amúgy régebben több jó irodai A4-tech-el találkoztam.
Valamint anno a 4D nevezetű (nem az amit a google kidob) golyós egerük volt a legjobb golyós amivel valaha toltam. 2001-2002 környékén azzal úgy CS-ztem ahogy szerintem azóta sem

-
Lenry
félisten
az első "céges" egerem a Microsoft IntelliMouse Optical volt.
nagyszerű egér, jobb klikk, bal klikk, görgő, két oldalt 1-1 programozható gomb. sajnos selejtezni kellett, mert tönkrement a mikrokapcsolója és akkor is duplakattintott, amikor én nem.
ekkor már ezt az egeret nem lehetett kapni, ezért másikat kellett néznem, a webshopból végülis a Microsoft Comfort Mouse 4500 lett a nyerő.
elméletileg mindent tud, amit az elődje, gyakorlatilag a görgője a legrosszabb borzalom, amit valaha használni kényszerültem:
- először is rettentő kemény és lassú: komoly erő kattintani vele, és kell neki egy fél másodperc, hogy ezt felfogja
- másodszor pedig nem valódi görgővel van dolgunk, hanem tulajdonképpen egy műanyag keréken egy gumiszalagot tologatsz. ez rossz mert hiába teljesen folyamatos a mozgása, de a Windowsban nem az, így sosem tudod, hogy mennyit kell mozdítanod a kívánt hatáshoz, ezen kívül a gumiszalag egy idő után nyúlik, puhul, felfelé görgetéskor felgyűrődik, így egy gyenge pillanatomban egyszerűen letéptem, és azóta az alatta lévő műanyag kereket tekergetem. ez elképesztően növelte a hatékonyságát a szerkezetnek.
a görgőt leszámítva az egér nagyszerű: kényelmes, pontos, a mérete is kiváló, de a görgő miatt nem ajánlhatom senkinek
-
Vakegérke
félisten
-
Lenry
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Иван
őstag
-
Vakegérke
félisten
"Előzőleg is ilyen volt, kibírt 8-10 évet..."
Tényleg a kedvencemmé vált. Arról nem is beszélve, hogy a jobb oldalán lévő gomb olyan extra, amelyet lehet, hogy egyetlen más egér sem tud.
-
Neil Watts
veterán
Szia!
Nem téríteni akarlak, de már több mint egy éve nyúzok egy Logitech G400 típusú egeret nap 8 óránál s többet, és tökéletes. :r
Megérte az árát szerintem!

Üdv. core2
-
Lenry
félisten
-
Vakegérke
félisten
Emmán döfi!

Örömmel olvastam az "egerészkedést".Nekem A4Tech WOP-35 egerem van. Teszt.

Előzőleg is ilyen volt, kibírt 8-10 évet, aztán kipurcant az egyik mikrokapcsoló. Tákolgattam, nem lett az igazi. Az is hibának volt felróható neki, hogy a kurzor mászott a bal felső sarokba, holott meg se mozdítottam az egeret.
Szóval újat vettem, a jelenlegi cirka két éve szolgál, és a gyártó megoldotta, hogy már nem kúszik a kurzor.
Egyszerűen imádom. Kopik róla a festék, és évek múlva szinte átlátszik a burkolat, de kit érdekel?
Úgy állítottam be, hogy a bal oldalsó gomb a "vissza", a jobb pedig az "ALT+F4", bezár.
Kézre áll, kattintgatok bőszen, ő pedig teszi a dolgát.Azt hiszem, muszáj vennem még vagy kettőt, mivel kifutó termék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igyekszem normálisakat írni. Ez csak egy kis szösszenet volt a G400 vásárlása alkalmából. A többi írás tartalmasabb lesz.