- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4151 üzenetére
Tudom hogy nem bonyolult, sokáig nekem is xiaomi telefonom volt és sosem volt gondom a romolással. Aztán anyámé meghasalt úgy hogy elvileg normális twrp-t tettem rá, de valószínűleg mégsem. Szóval nem tudom itt a csoportban kinek van bevált tutira működő twrp verziója, de akkor azzal megpróbálnám neki feltenni a crDroidot pl.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4148 üzenetére
Köszi a linket meg a Yetteles APN leírást! Kérdés hogy ez a linkelt rom mennyire megbízható, teljesen ismeretlen nevű számomra. Másik hogy ez melyik androidot tartalmazza? 13 vagy 14? Megmondom őszintén félve állok neki, mert anno anyukám telefonjára már próbáltam főzött romot tenni, még a xiaomi.eu nightly romot. Aztán feltettem a twrp-t, majd a romot, és onnantól be sem kapcsolt a telefon. A Komáromi Attilához kellett elvigyem hogy életet leheljen bele. Nem akarok úgy járni megint. Szóval egy lépésről lépésre kipróbált how-to telepítő leírás kellene nekem meg pontos twrp link nehogy rosszat tegyek fel neki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- Gumi és felni topik
- Kerékpársportok
- LG LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen széket vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest