Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Zoli bácsi #4028 üzenetére
Bocs, de szerintem a 11 Lite 5G NE Xiaomi-val jobban jártál volna. Majd 1-1.5 év után a Samu jól be fog lassulni, ha addig nem megy tönkre. Nem saját tapasztalat, hanem ismerőseim, barátaim köréből kapom az infót. Különösen az "A"-s típusok. De ne legyen igazam.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #4028 üzenetére
Gratula hozzá, én pont ugyanilyen samu telefon beszerzésén gondolkozom, csak van pár elbizonytalanító tényező. Az egyik az elég nagy ugrás az árban, a másik, meg hogy ez egy tavalyi modell (azt az információt kaptam, hogy kb idén ősszel nyugdíjba is vonul, nem lehet majd kapni újonnan.)
De azon filózom, hogy vajon a még kapható darabokat mikor gyárthatták. Ha esetleg egy éve hevernek dobozban valami raktárban, akkor milyen állapotban lehet az akksijuk? (hiába újonnan vásárolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest