- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
tachikoma #4030 üzenetére
Igazából ha megnézed az utód, A53 tesztjét, ott is azt írják hogy jobb vétel az A52S.
Teljesen mindegy mit veszel, 1-2 év alatt elavul.
Mindenhol a legtöbbet eladott telefonok közt van az A52S.
Utólsó pillanatig Xiaomi vonalon akartam maradni, de fórumokat olvasva, meg véleményeket, ezért lett a Samu.
Éjszakás műszakban voltam, az udvaron beszélgettünk éjjel. Annyi fény volt, ami az utcáról beszűrődött, a kolléga arcát a mobilja világította meg. Előkaptam a Samut, lefotóztam. Röhögés, mit akarsz ilyenkor vaku nélkül telefonnal...? Átküldtem nekik a képet, személyiségi jogok miatt nem teszem ki, de meghökkentek.
Hardveresen szerintem nagyon hasonló a Mi11 Lite 5GNE, meg az A52S.
A Samu ára Euronicsban 25 ezerrel volt több, kijelző meg szoftveres bugokról olvastam a Xiominál, nekem megadta a lökést a drágább fele.
Azt gondolom mindegyiket örömmel használnám, és megelégedéssel. Mindegyik jó telefon. Sőt, a 8T is tette a dolgát, de én ráálltam erre a 2-2,5év utáni készülékcserére. Ugye még a hűségszerződésekkor rászokott az ember. De ennyi idő után már picit gyengül az aksi, a szoftveres oldal meghaladja a hardver lehetőségeit, egyre több az akadás....
Ez van, fogyasztói társadalom, ezt keresik, ezt fejlesztik.
Szerintem ahogy pörögnek az eladások, bármelyik keresett modellt veszed, max 1-2 hónapja gyárthatták.
Egy a lényeg, azt vedd ami tetszik, ami bejön. Tök mindegy mi van ráírva, ugyanazokból az alkatrészekből legózzák össze a kínai "rabszolgák", lehet ugyanabban a gyárban.
Nekem a MIUI kicsit jobban testre szabhatónak tűnik mint a Samu rendszere. Másik oldalon a szuper, stabilizált optikájú kamera nagy érzékelővel, meg a döccenésmentes szoftver (Egyenlőre...), a jó támogatottság, a magasabb IP védelem NEKEM megérte a felárat. Tudom hogy telefon, de nekem a fotózás volt az egyik fő szempont. Régen is tükörreflexes Paktica-val toltam, most is van digitális tükörreflexesem (Nikon D90, Nikon 18-105 optikával), de nem is fejlesztem, hatalmas batár, meggondolom hova viszem. A telefon észrevétlen a zsebben van, bárhol-bármikor előkapom, aztán oda ért a technológia, hogy eddig szemüveg nélkül nem mondtam meg egy képről monitoron, hogy a tükrös géppel, vagy telefonnal készült. Mostanra szemüveggel, a képbe nagyítva sem biztos hogy megmondom.....Hála istennek, fejlődnek a dolgok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- SUSE Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest