Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem nagyon felhasználás függő, hogy egy telefonból mennyi képernyő- vagy üzemidő hozható ki. Ráadásul a mai telefonok már nem arra vannak kitalálva, hogy napokig menjenek töltés nélkül. Sőt...
Így aktív használat mellett át kell gondolni a különböző alternatívákat, funkciókat is. Általánosságban nézve például munkahelyi/iskolai töltési lehetőség, normális autós töltő, power bank, vagy hogy mennyire képes az adott eszköz a gyorstöltésre.
-
cidalain
veterán
Mindennél van bug, nem találkoztam még bugmentes telóval. Bár ezen mondjuk nálam semmi extra nem jelentkezett (a gyári kamera appot leszámítva, de azt könnyen lehet cserélni)
5 óra képernyőidő azért szerintem megvan, bár nem próbáltam. Amiben nagyobb akku van, az többet is fogyaszt. Javasolt akkor egy 20000 mAh power bank is, aztán akkor mindenki happy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest