- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Nemrég cseréltem pocon kijelzőt, szintén üveg a hátlap. Ha ügyesen, türelmesen csinálod nem reped, törik. Laminál "lap" laminálás, hőkezelés után szépen hajlik és kellően erős, hogy betudd játszani a hátlap alá és körbe vágd a ragasztó réteget. Fokozatosan szépen kell felfeszíteni több ponton akkor nem lesz gond. Amúgy a hátlap amazonról filléres tétel a poco x4 pro 5g-hez is 15 eur szeritem Note hoz mégolcsóbb, ha mégis megreccsenne.
-
Mercutio_
félisten
válasz
cappa72
üzenetére
Nálam egy Note 10S váltotta, de a több ram és a nagyobb tárhely előnyén kívül nem éreztem előrelépést*
az értesítő led pedig nagyon hiányzik, így most lecserélem egy A52s 5G-re, ott talán lesz tényleges AoD és a képminőségben is lesz előrelépés 
* jó, a kamera jobb és az OLED is szebb mint a Note 7 LCD, de nem játszom így az egyéb hiányosságokat nem érzékeltem

-
junkpod
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Belassulas nálam is előfordul. És kezd már idegesítő lenni. Attól hogy régi a teló, miért lesz lassabb?
Gyakran befagy az egész, valószínűleg a launcher.
Rendszeresen a kamera is belefagy az intasba. Illetve általában is lassan indul a kamera. Elokapom és kattintok elképzelhetetlen...
És néha a közelség érzékelő is beragad...Egy factory reset és újra belakás segíthet ezen? Van ilyen pozitív tapasztalata valakinek?
-
azimut
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Mit gondoltok, mennyire fake egy ilyen 5400 mAh-s akksi?
-
zorzy4
addikt
-
Lacuss20
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Nézőpont kérdése sokminden nyilván. Ellenben én ténylegesen dolgoztam olyan 5G technológiával ami csak az idióta krományzati döntés okán nem 5G hanem 4 G módban üzemel. ( Azaz 5G ready-nek volt hirdetve). Ez konkrétan ugyaúgy amobil tornyokon van és egy másfél tenyérni készülék a vevő a házadon, ami a routerbe köt. Már a 4G is 300-400MB/s tudott mielőtt sz**á lettek terhelve az átjátszók a rengeteg ügyféllel, viszont volt, hogy 27km-ről tökéletes jelet fogtunk 90MB/s sebességgel
-
Viszlát
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
& sati:
Köszönöm a választ és a tippet!
Közben szétszedtem a ripityára tört eredetit és sajnos kiderült, hogy a keret is deformálódott, nem illeszkedik hozzá jól az új kijelző. Mondjuk vessek magamra, megnézhettem volna alaposabban rendelés előtt, illetve vessen magára a tulajdonosa aki falhoz csapta mérgében. Asszem ezt már nem Kínából fogjuk rendelni, itthon is 3k alatt kapható.
-
paolinho
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Nem állítom, hogy nem szerencse kérdése, de én 2 évig használok egy telefont általában. Nem rég váltam meg 20e-ért a régi Note 3-asomtól.A feleségem kiöregedett Note 4-ese egy bluetooth hangfallal egy internet rádió szerepét tölti be nap, mint nap, Az exem és két kollégám is több mint 4 éve használ nagy megelégedéssel egy-egy 4X-et (igaz, az egyikben volt már 10e-ért egy Waytek-es akku csere) , amiket én segítettem beszerezni. Szóval nekem nincsenek negatív tapasztalataim, de ez csak az én tapasztalatom, nem biztos, hogy így van minden esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Menni is fog még egy darabig kénytelen lesz.
az értesítő led pedig nagyon hiányzik, így most lecserélem egy A52s 5G-re, ott talán lesz tényleges AoD és a képminőségben is lesz előrelépés 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)