Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz gingerbalm #148 üzenetére
Milyen ROM van ratja gyarilag? Neztem, hogy lesz majd ra elvileg xiaomi.eu fele, PocoF2 Pro-n azt hasznalom teljes megelegedessel.
Ma nekem is megjott, egyenlore nem bontom ki, mert jovo heten bejelentik a Poco X4 Pro-t is, es gondolkozok azon is, ha jo arban lesz. -
FeRkE
őstag
válasz Fruityloops #151 üzenetére
Igen az X3-as Poco-val is szemezek egy ideje, es en sem estem hasra a X4 hardveretol. Foleg hogy visszalepes az X3-hoz kepest.
-
FeRkE
őstag
Van esetleg vkinek linkje bootloader nyitashoz Note 11-en? Gondolom nem kulonbozik nagyban a folyamat a Poco F2 Pro-nal levotol, de gondoltam megkerdem, hatha xiaomi.eu stable-t tervezek hasznalni ezen is, az F2 Pro-n bevalt.
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Felraktam a xiaomi.eu stable-bol a kovetkezo ROM-ot de nem tudom bekapcsolni a wifit. Jart mas is igy? Mi lehet a megoldas, problajam ujra rakni?
xiaomi.eu_multi_HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot -
FeRkE
őstag
Nekem meg jok, meg Canonos idoszakbol egy bulin egyszer rosszul raktam be egy Sandisk CF kartyat a 30D-be es elhajlitott 1-2 tut a CF slotban, viszont volt egy Kingston CF kartyam ami igy is mukodott, a joisten tudja hogy nem hasznalta azokat a pineket, mindenesetre megmentette azt az ejszakat es be tudtam fejezni a melot A Sandisk kartyaim kozul egyik se ment, haha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest