Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koviisti
csendes tag
válasz
kukacfej
üzenetére
No megneztem. 1080p 30 fps-nel nem csinálja nálam sem, sot abban még a nagy látoszogu lencsét is engedi használni, kár hogy ilyen opcio nincs 60fps-nel. 60 fps-nel viszont a fenn emlitett dolog jon elo, akkor ez gyarilag lehet ilyen. Oppenheimer nálad is ilyen a 60fps video?
-
Koviisti
csendes tag
válasz
kukacfej
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=DYgzGpWJ580&feature=youtu.be Bocsánat a koszos falért, műhelyem. Igy behomályosodik a kép széle...
elvesziti a fokuszt vagy nem tudom... másnal akkor nem ilyen??? Hibás lehet??? 1080p 60fpsnel látszik legjobban hogy betompul a Rolli felirat. elmosodik... -
monti0222w
addikt
-
norbi145
csendes tag
válasz
kukacfej
üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
Az tiszta volt, hogy többen is a spanyol Amazonról rendeltek, csak abban nem voltam teljesen biztos, hogy a "Spanyol verzió" megfeleltethető az EU verziónak, mert a múlt héten meg volt fent kimondottan EU verzió megjelöléssel. De akkor nyugidt szivvel lehet rástartolni!
-
Lovi24
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
elvesziti a fokuszt vagy nem tudom... másnal akkor nem ilyen??? Hibás lehet??? 1080p 60fpsnel látszik legjobban hogy betompul a Rolli felirat. elmosodik...

Az tiszta volt, hogy többen is a spanyol Amazonról rendeltek, csak abban nem voltam teljesen biztos, hogy a "Spanyol verzió" megfeleltethető az EU verziónak, mert a múlt héten meg volt fent kimondottan EU verzió megjelöléssel. De akkor nyugidt szivvel lehet rástartolni!