- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #9592 üzenetére
Igen, jópofa ha eléggé fel van tuningolva az autód, amúgy szenvedés lehet sok feladat ezek közül. Sőt, még ha megvan megfelelő PR akkor is. 6. napon 53.3 PR-al 2 órát szenvedtem. Az autó elég gyors, nincs gond a teljesítéssel, HA nem csúszol ki, mész falnak. Vagy 5x voltam úgy, hogy legszívesebben földhöz vágnám a telefont, de soha nem teszek kárt semmiben, elég volt 10 cm-ről leejteni puha ágyra.
Mikor megy az ember, röhögve megvan a kívánt pozíció, de nem akarsz kockáztatni, és mégis sikerül neki koccanni valakinek és kifordulsz, kezdheted elölről. Egy hiba és dobhatod el egészet, utálom a Nascar-t. Ez volt utolsó Nascar-os speciel event amit kitolok, következőt el se fogom kezdeni. Pályát rühellem, autókat rühellem, és ezeket feladatokat is.
Miért nem raknak be jó kis DTM vagy WTCC autókat? Hülye nascart tolják most folyton, unalmas már. (tudom, tudom, amerika...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest