- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
MrSealRD #166 üzenetére
nem kopásról beszéltem, hanem amortizációról..
és mint mondtam nekem is nyitottak már rá ajtót az autómra... nem tudok vele mit tenni, ez ilyen "terület", védtelen fémbódé az utcán, zsúfolt helyen, akkor is keletkezik baleset véletlenül ha mindenki figyel.. esetleg táska csatja meghúzza.. egy patent a farmernadrágon... stb...
persze becsomagolhatja az ember az autóját bubi fóliába, hogy sose sérüljön... de ha "szabad a felület" sérülni fog, a "tahók" csak gyorsítják a folyamatot...
és ki javítja? ha aggódik kössön casco-t, majd az ... lehetetlen minden embert megfogni és azzal se fer, hogy "megfogtam egyet, ő fizeti az egész elem fényezését hehehehe"....
el kell fogadni.. a jármű az utcán amortizálódik... akár szándékosan, akár nem, akár tahó által történve is, de karcok és horpadások, mind kisebbek, nagyobbak keletkezni fognak...
Ez ellen semmit se lehet tenni, lehet, hogy aki elköveti észre se veszi mit tett (most nem tudom, hogy, de lehet ilyen csillag állás.. de a kőfelverődés erre jó példa)...hogy ne nyissuk rá egyik autó ajtaját a másikra meg egy kis odafigyelés ... de ez már nem feltétlen magunkon múlik ...
jártam már áruházban.. állok a bevásárló kocsival.. majd jön oldalról egy másik, benne gyerekkel, és hirtelen az enyémet lökdösi arrébb a kocsija orrával, és közben "nyög" a csávó és tüzes szemekkel néz ... se egy "elnézést arrébb menne" vagy valami ... csak "feltűnt" arrébb lökdösődött, hogy legyen helye (picit arrébb gond nélkül elfért volna, de ő pont az én és egy másik kocsi között akart elmenni)... a gyereke közben ott ült a kocsi "gyerektartójában" ... de ezen emberek már csak ilyenek...lényegében:
nem tudsz más emberekkel számolni ... olyan mint ha nyáron kapnál egy jégesőt...
ha az ember meg ezen dolgokat túl komolyan veszi, hát akkor a saját mérge öli meg... attól függetlenül jövőre tervezek (céges keretre) venni egy új autót (vadonatújat szalonból) ... de láttam én már rokon autóját az évek alatt ahogy szedik össze "harci sérüléseiket"... többek között volt olyan, hogy rendőrök üldöztek valakit, és az adott embert pont ott tudták "sarokba szorítani" aki erre rámenekült az autója tetejére, és onnan szedték le... biztosító nem fizetett, perre mehetett volna az adott rendőrök által "üldözött" személlyel, de mondták neki, pénzt belőle ne reméljen ... közben a nap is kiszívta az évek alatt (piros) ... valaki meghúzta a lökhárítóját parkoláskor.. van hogy úgy ráállnak egy oldalon, hogy csak a másik oldalról tud beszállni... az ajtajának jobb-bal oldalán kisebb-nagyobb rányitási horpadások...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Autótulajdonosok biztos tudják milyen kellemes érzés mikor ott hagyják "szemük fényét" az utcai parkolóban és...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest